5 redenen om te kiezen voor een kinderboxspring

5 redenen om te kiezen voor een kinderboxspring

Als je kind lekker slaapt kom jij ook aan je welverdiende nachtrust toe. Dus wat is er nu belangrijker dan ervoor te zorgen dat je kind slaapt als een roosje? Het juiste bed is daarbij de allesbepalende factor. Een boxspring is een comfortabel bed, is goed voor de tere kinderruggetjes en ziet er ook mooi uit. Hierbij 5 redenen om te kiezen voor een kinderboxspring.

1. Een kinderboxspring ligt lekker zacht

Ieder kind vindt het heerlijk om op een lekker zacht bed te liggen. Een boxspring heeft van alle bedbodems de meest zachte ondergrond. En omdat kinderen nog niet zo zwaar zijn als volwassenen is een zachte matras perfecte keuze. Een boxspring is een garantie dat jouw (b)engeltjes op de zachtst mogelijke manier in hun bedje liggen.

ACTIE!
Vanaf 1.069,00719,00

2. Een kinderboxspring kan in elke kleur

Wat de lievelingskleur van jouw kind ook is, een boxspring is mogelijk in elke kleur. Een knalrode boxspring staat geweldig in een kinderkamer, maar ook een rustige kleur als aquablauw zorgt ervoor dat het bed met daarop een vrolijk dekbed de blikvanger van de slaapkamer is.

3. Een kinderboxspring heeft een hoofdbord

Kies je voor een hoofdbord bij jouw kinderboxspring, dan biedt dat talloze mogelijkheden. Je kind kan heel ontspannen met de benen languit op bed met zijn of haar rug tegen het hoofdbord zitten. Als je zo lekker zit is het heerlijk om een boekje te lezen, muziek te luisteren en natuurlijk huiswerk te maken. Oeps, dan vergeet ik bijna het belangrijkste: chillen met je phone!

4. Een kinderboxpring is makkelijk op te maken

Iedereen vindt het prettig om in een fris opgemaakt bed te stappen, ook kinderen. Meestal denken de kinderen er zelf niet aan om hun bed op te maken, dus komt het vaak op jou neer. Dan is het prettig dat je het bed heel makkelijk op kunt maken. De boxspring is hoger dan een gewoon kinderbed, dus je hoeft niet zoveel te bukken. En omdat de bedranden ontbreken heb je geen last van die lastige instoprandjes.

5. Een kinderboxspring is een stevig bed

Een boxspring is een stevig en massief meubelstuk. Zeker als je het vergelijkt met een bed met lattenbodem. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw kind door de bodem zakt, want dat kan niet bij een boxspring. Een spontane stoeipartij op bed is ook geen probleem. De kinderboxspring is bestand tegen een (kinder)stootje!

Ben jij ook op zoek naar een kinderboxspring? Neem voor meer informatie en deskundig advies contact op met Slapen Online.