5 redenen om te kiezen voor een Velda Pocket 300 latex matras

5 Redenen om te kiezen voor een Velda Pocket 300 latex matras

Ben jij op zoek naar een matras die niet alleen heel comfortabel is, maar ook anti-allergisch? De Velda Pocket 300 latex matras zou dan weleens jouw ideale matras kunnen zijn. Graag zetten we alle positieve eigenschappen van deze matras op een rijtje.

Optimaal ligcomfort

Zeker weten dat jij lekker ligt op deze matras. De Velda Pocket 300 latex matras is een pocketveringmatras. De veren in de matras zijn verpakt in zogenaamde pockets. Deze pockets zijn verdeeld over de matras in zeven zones die ervoor zorgen dat al jouw lichaamsdelen de ondersteuning krijgen die ze na een lange dag nodig hebben.  Ook heeft de matras een hoge punt-elasticiteit. Dit betekent dat de matras heel soepel is en zich perfect aanpast aan de vormen van jouw lichaam. Een garantie voor optimaal ligcomfort.

ACTIE!
Vanaf 418,00365,00

Afdeklaag van latex

Latex wordt gemaakt van het sap van de rubberplant en is een natuurproduct. De Velda Pocket 300 latex matras is aan beide kanten bedekt met een schuimlaag van latex. Een belangrijke eigenschap van de afdeklaag is dat deze zorgt voor goede ventilatie. Vocht en warmte krijgen geen kans en worden optimaal afgevoerd. Ook als jij het snel warm hebt in je slaap of iets meer dan gemiddeld transpireert is deze matras ideaal voor jou. Door de goede luchtcirculatie blijft de matras heerlijk koel.

Afritsbare anti-allergische hoes

Ben jij allergisch voor huisstofmijt en wil je net als iedereen genieten van je welverdiende nachtrust? De Velda Pocket 300 latex matras is verkrijgbaar met een anti-allergische AEGIS-hoes. De hoes geeft bacteriën, schimmels en huisstofmijt geen kans om jouw matras binnen te dringen en jouw nachtrust te verstoren. Je kunt de hoes eenvoudig afritsen en chemisch laten reinigen of zelf wassen op 60 graden.

Vooruitstrevende Nederlandse fabrikant

De Velda Pocket 300 wordt geproduceerd door Veldeman Bedding. Een vooruitstrevend Nederlands familiebedrijf dat kwaliteit en gezond slapen combineert in zijn producten. De voorganger van de Velda Pocket 300 is meerdere keren door de Consumentenbond gekozen als “beste koop”. Als jij kiest voor een Velda matras ben je verzekerd van een prima prijs/kwaliteitsverhouding .

Matras aan alle kanten te beslapen

Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw matras, dan is het belangrijk dat je de matras één keer per kwartaal draait. Hoe mooi is het als je niet alleen op beide kanten van de matras kunt slapen (voor- en achterkant), maar ook het hoofd- en voeteneinde om te draaien zijn? De Velda Pocket 300 latex matras biedt jou beide mogelijkheden, zodat je de levensduur van je matras kunt verlengen.

Ben je benieuwd geworden naar de Velda Pocket 300 latex matras? Slapen Online kijkt graag samen met jou of deze matras ook jouw ideale matras is.