Bezorgen en ophalen

Levertijd

Per product is in de webshop de leveringstermijn opgenomen. Over het algemeen geldt een levertijd van één dag tot een aantal weken.

Indien een product dat tijdelijk niet op voorraad is, wordt besteld, zal indicatief worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Vertragingen zullen per e-mail of telefonisch worden gemeld.

Zelf ophalen

Als een product bij ons binnen is, kun je er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen bij onze winkel in Alkmaar.

Bezorgadres

We gaan ervan uit dat je bestelling bezorgd dient te worden op het adres dat bij ons bekend is (ook het factuuradres).
Is je adres gewijzigd of wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kun je het bezorgadres via info@slapenonline.nl aan ons doorgeven.

Bezorgdatum

Bij de aankoop heb je van de verkoper de verwachte levertijd te horen gekregen.
Je krijgt van ons bericht met een voorstel voor de aflevering. Hierbij wordt een dagdeel aangegeven.
Schikt het voorstel niet dan vernemen we graag jouw voorkeur.

Tijdstip van bezorging

In sommige gevallen kan het handig zijn dat je op de dag van bezorging wordt gebeld.
Geef dat dan aan ons door.

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland: De bezorgkosten zijn € 6,95. Vanaf € 200,- is de bezorging gratis. Uitzondering zijn de Wadden-eilanden. Hiervoor wordt per bestelling een speciaal tarief gerekend.

Voor België geldt: Tot en met 9 kilogram € 9,95 en vanaf 10 kilogram € 29,-. Andere landen is in overleg.

Niet thuis?

Wat gebeurt er als je niet thuis bent? Dat hangt uiteraard af van wat voor soort product je besteld hebt.
Is een klein pakketje zoals beddengoed? Dan wordt het pakketje op maandag t/m zaterdag (indien mogelijk) afgeleverd bij je buren. Of de bezorger komt de volgende dag nog eens langs (m.u.v. zondag).
Is het een groter product zoals een lattenbodem, matras, hoofdbord of boxspring? De vervoerder neemt het retour en er wordt opnieuw een afspraak met je gemaakt. De transportkosten worden aan je berekend. Deze kosten zijn: Complete 2-persoons boxspring € 39,-. Andere producten € 20,-.