Boxspring Cooper, een goede boxspring voor een scherpe prijs

Een goede boxspring voor een scherpe prijs

Uitgerust wakker worden in een prachtige boxspring, wie wil dat nu niet. Denk jij bij de naam Cooper aan een blitse auto? Wij ook, maar er is ook een toffe boxspring met dezelfde naam en een super-de-luxe uitstraling. Maak kennis met de complete boxspring Cooper, een comfortabel slaapmeubel voor een scherpe prijs.

Matras en topper

Een goede matras en topper zijn van essentieel belang voor jouw goede nachtrust. De matras van de Cooper is een comfortabele pocketveringmatras van 21 centimeter dik. Daar bovenop ligt de topper die maar liefst 8 centimeter dik is. Zeker weten dat jij lekker gaat slapen op deze heerlijke matras en dikke topper.

Hoofdbord met knopen

Een hoofdbord geeft jouw boxspring extra uitstraling. De boxspring Cooper heeft een hoofdbord met knopen en is iets breder dan je bed.

ACTIE!
Vanaf 1.539,001.279,00

Cooper boxspring in verschillende kleuren

Je slaapmeubel moet perfect passen in je slaapkamer. Hoe fijn is het als je uit verschillende chique kleuren kunt kiezen? Antraciet, beige, grijs of zwart zijn neutrale kleuren die goed matchen in elk interieur. Welke kleur kies jij voor jouw boxspring?

Chique poten

De poten van de Cooper boxspring zijn 12 centimeter hoog. De neutrale, maar chique champagne-kleur van de poten maken je boxspring helemaal af. De poten staan onder de box van 27 centimeter hoog. Het slaapmeubel heeft zo een comfortabele hoogte van 68 centimeter, waardoor je makkelijk in en uit je bed kunt stappen.

Langer genieten van je boxspring

Om zo lang mogelijk te genieten van je Cooper boxspring raden we je aan om een keer per kwartaal de matras om te draaien. Als je je topper een keer per twee weken draait weet je zeker dat je lang plezier hebt van jouw droombed.

Een goede boxspring voor een scherpe prijs

Denk jij dat deze boxspring Cooper weleens jouw droombed zou kunnen zijn? Neem dan een kijkje op de website en neem voor meer informatie contact op met Slapen Online.