Boxspring in de aanbieding in Alkmaar

Boxpring in de aanbieding in Alkmaar

Een boxspring is een must voor elke slaapkamer. Het slaapmeubel zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling in je slaapdomein, maar zorgt er ook voor dat jij optimaal geniet van je nachtrust. Zo begin jij elke morgen weer fris en fruitig aan een nieuwe dag en kun je de hele wereld aan. Ben jij op zoek naar een boxspring, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Een boxspring in de aanbieding in Alkmaar vind je bij Slapen Online.

De voordelen van een boxspring

Waarom is die boxspring nu zo ideaal? Omdat de boxpring talloze voordelen heeft!

  • Het slaapmeubel geeft jouw lijf optimale ondersteuning door de combinatie van boxspring, matras en topper.
  • De instaphoogte van een boxspring is hoger dan een normaal bed. Zo stap je er makkelijk in en uit en maak je je bed zonder al teveel moeite netjes op.
  • De boxspring heeft enorm veel mogelijkheden. Zo stel jij zelf de ideale boxspring samen, die past bij jouw persoonlijke wensen.
  • Een boxspring ventileert goed door de open constructie, waardoor jij nog langer geniet van je droombed.
ACTIE!
Vanaf 899,00499,00

Verschillende soorten boxspring

Een boxspring is er in allerlei soorten en maten. Ook als je op zoek bent naar een boxspring in de aanbieding in Alkmaar, is de keuze reuze. De meest verkochte boxspring is de vlakke boxspring. Dit is een ‘normale’ boxspring die jou de perfecte ondersteuning biedt tijdens de nacht. Houd jij van extra comfort, dan is een verstelbare boxspring ideaal. Het hoofd- en of voeteneinde van je bed zijn dan (elektrisch) verstelbaar. Zo lees je voor het slapen gaan in alle rust toch dat laatste hoofdstuk uit of Netflix je nog even lekker verder. De meest luxe boxspring is de Scandinavische boxspring. Dit slaapmeubel is perfect afgewerkt en voorzien van een gestoffeerd matras met daarop een topmatras.

Een boxspring voor een scherpe prijs

De prijs voor een boxspring varieert enorm. Zo heb je al een boxspring voor minder dan € 500,00. Maar wil jij een super-de-luxe boxspring, dan ben je zo meer dan € 2000,00 kwijt! De prijsverschillen zijn te verklaren door verschil in kwaliteit, materiaal en service. Bedenk goed wat jij verwacht van je slaapmeubel, zodat je niet achteraf voor verrassingen staat. Een goede boxspring hoeft echt niet duur te zijn, als hij maar aan jouw wensen voldoet.

Boxspring in de aanbieding bij Slapen Online

Bij Slapen Online kun je terecht voor jouw boxspring in de aanbieding in Alkmaar. De meest voordelige boxspring is de Boxspring Comfort 2.0 die in de aanbieding is vanaf € 499,00. Een complete boxspring met pocketveringmatras in diverse uitvoeringen voor een zeer scherpe prijs. Slapen Online heeft ook boxsprings in de aanbieding van het Nederlandse merk Dreamhouse. Wat dacht je van de Dreamhouse Gustavo Comfort vanaf € 549,00, of de elektrisch verstelbare boxspring Dreamhouse Gustavo Your Home vanaf € 859,00?

Onze experts adviseren je graag over de boxspring die bij jou past. Zien we jou binnenkort in de showroom in Alkmaar of laat je je liever telefonisch adviseren? Voor meer informatie kun je mailen naar inifo@slapenonline.nl of bellen op 088-0038680.