Dekbedovertrek met bloemen voor een fleurige slaapkamer

Dekbedovertrek met bloemen voor een fleurige slaapkamer

Niks is fijner dan ’s avonds je bed in te duiken en je dekbed heerlijk over je heen te trekken. Een mooi dekbedovertrek is tevens de finishing touch in jouw slaapdomein. Met een effen dekbed creëer je een rustige, chique uitstraling en met een gekleurd dekbed fleur je je hele slaapkamer op. Ken jij het beddengoed met bloemenvan Melli Mello al?

Het merk Melli Mello

Melli Mello is een origineel Nederlands merk dat verschillende stijlen, kleuren, patronen en bloemen combineert in kleurrijk beddengoed. De naam is afgeleid van het Franse woord méli mélo, wat mengelmoes betekent. Het motto van Melli Mello is: geniet van het leven en leef met passie. En daar kun jij je toch ook in vinden?

Kleurrijk dekbedovertrek met bloemen

Wil jij een vrolijke slaapkamer? Kies dan voor kleur! De kleurrijke dekbedovertrekken van Melli Mello zijn er in allerlei verschillende designs. Het merk laat zich inspireren door verschillende culturen en de ontwerpen zijn mede daardoor echt onderscheidend. Veel dekbedovertrekken zijn versierd met een dessin van felgekleurde bloemen. Er zijn ook iets rustigere dekbedovertrekken, maar de vrolijke kleuren en bloemen blijven de eyecatchers.

Dekbedovertrek van katoen-satijn

Is slapen als een prins of prinses jouw droom? De dekbedovertrekken van Melli Mello zijn gemaakt van katoen-satijn. Zo lig jij als een prins of prinses in bed onder een dekbed dat zo zacht aanvoelt als fluweel. Katoen-satijn absorbeert vocht en zorgt ervoor dat jij het niet koud hebt in bed, maar ook niet te warm. De lichte glans van het satijn geeft het dekbedovertrek een extra luxe uitstraling. De stof is van een duurzame kwaliteit. Ideaal, zo kun je lekker lang van je dekbedovertrek genieten!

Diverse afmetingen

Welke maat jouw dekbed ook heeft, Melli Mello heeft een passend dekbedovertrek. Onder aan het dekbedovertrek zitten drukknopen, zodat het dekbed niet uit het dekbedovertrek glijdt. Gemak dient de mens: de lange instopstrook zorgt ervoor dat je je bed makkelijk op kunt maken en je dekbedovertrek netjes op je bed blijft.

Wil jij ook blij in slaap vallen en vrolijk wakker worden? Bij Slapen Online kun je terecht voor een fleurig dekbedovertrek met bloemen van Melli Mello. Neem een kijkje op de website of neem voor meer informatie contact op met Slapen Online op telefoonnummer 088 003 8680.