Droom weg op een matras van Van Landschoot in Alkmaar

Droom weg op een matras van Van Landschoot in Alkmaar

Lekker slapen willen we allemaal. En hoe doen we dat? Door te slapen op de juiste matras, want je matras bepaalt de kwaliteit van jouw nachtrust. Slaap jij op een matras van Van Landschoot, dan is jouw welverdiende nachtrust gegarandeerd. En wist jij dat je die ideale Van Landschoot matras in Alkmaar kunt kopen? Ik vertel je graag waarom dit merk zo perfect is.

Van Landschoot staat voor kwaliteit

Van Landschoot is een Belgische fabrikant die al meer dan 90 jaar actief is in de beddenwereld. Het familiebedrijf produceert naast matrassen ook lattenbodems en boxsprings. En heel belangrijk, ze maken alleen producten waar ze zelf ook op zouden willen slapen. Tel daarbij op de hoge kwaliteitseisen waar de matrassen aan moeten voldoen en je weet dat jij met een Van Landschoot matras  de juiste keuze maakt.

Vanaf 349,00

Van Landschoot Oeko-Tex 100

Alle matrassen van Van Landschoot in Alkmaar hebben het Oeko-Tex 100 label. Zo’n label krijgt een product als het voldoet aan de strengste gezondheidsnormen in de textielwereld. Als je slaapt op een matras met Oeko-Tex 100 label ben jij er zeker van dat er in jouw matras geen stoffen zitten die schadelijk zijn voor je gezondheid. En dat slaapt wel zo lekker!

Van Landschoot Tencel-hoes

Kies jij voor een matras met een Tencel-hoes? Dan slaap jij gewoon op houtvezels van eucalyptusbomen. De speciale structuur van de houtvezels zorgt ervoor dat de matras jouw lichaamsvocht goed opneemt en verspreidt. Als je bedenkt dat je iedere nacht gemiddeld 0.4 liter vocht verliest, is dat wel zo prettig. De matrassen Nova en Noviflex van Van Landschoot hebben zo’n comfortabele hoes.

Van Landschoot Sanitized

Heb jij last van een allergie of wil jij perse een 100% fris matras? Een matras met een Sanitized-hoes wordt op een speciale manier behandeld waardoor bacteriën en huisstofmijt het heel moeilijk krijgen. Zo kun jij ongestoord slapen op een nette matras zonder dat die ongenode gasten jouw matras beschadigen. Bij van Landschoot hebben de matrassen Nova en Noviflex deze behandeling ondergaan. Alle matrassen van Van Landschoot vind je in Alkmaar.

Van Landschoot Anti bedbug

Vind jij het idee van bedbugs in je matras ook zo akelig? Bedbugs zie je niet, maar ze vinden het heerlijk in je matras. Wil jij er zeker van zijn dat dit ongedierte niet in jouw matras terecht komt, kies dan voor een matras met ABB-optie. Dan heeft jouw matras een behandeling gekregen waardoor bedbugs de hele levensduur van jouw matras geen kans krijgen. En het mooie is dat deze behandeling ook brandvertragend werkt.

Van Landschoot in Alkmaar

Droom jij ook van zo’n topmatras, dan ben je bij Van Landschoot aan het juiste adres. Deze Van Landschoot matras koop je gewoon in Alkmaar bij Slapen Online. Neem een kijkje op de website en neem voor meer informatie contact op met onze experts die jou met hun jarenlange ervaring zeker kunnen adviseren over de juiste matras.