Een bed voor lange mensen in Alkmaar

Een bed voor lange mensen

Wist jij dat Nederlanders het langste volkje van de wereld zijn? Geen wonder dat we af en toe net als Peter R. de Vries krap zitten in het vliegtuig of dat onze voeten uit het hotelbed bungelen. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor. Extra beenruimte kopen in het vliegtuig bijvoorbeeld en in elk geval thuis zorgen voor een bed met extra lengte. Want natuurlijk heeft ook jouw lange lijf die optimale nachtrust verdiend. Zo’n bed vind je echter niet standaard in elke winkel. Waar koop je nu een bed voor lange mensen?

Vanaf 1.779,00

Bedden voor lange mensen bij Slapen Online

De standaardmaat voor een tweepersoonsboxspring is 160×200 en als je een iets breder bed wilt, kun je kiezen voor 180×200. Hoe bepaal je nu welke bedlengte bij jou past? Heel simpel: neem je eigen lengte en tel daar minimaal 20 centimeter bij op. Dus als jij langer dan 1.80m bent, red je het met een standaardlengte van 200 centimeter echt niet. Bij Slapen Online wordt veel aandacht besteed aan bedden voor lange lijven. Bedlengtes van 210 en 220 centimeter zijn geen probleem en voor de echte lange Hollanders worden lengtes van 230 of 240 centimeter geleverd. Dat zal wel wat kosten, hoor ik je denken. Maar nee, ook de bedden voor lange mensen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Matrassen voor lange mensen

Natuurlijk hoort bij een bed voor lange mensen ook een matras voor lange mensen. Je moet lekker op je matras liggen en als je als lang persoon op een te korte matras ligt, pakt dat niet goed uit. De zones in een matras moeten namelijk wel kloppen met jouw lengte en natuurlijk jouw lichaamsbouw. Bij Slapen Online is voor elk lang bed een passend matras en topmatras beschikbaar.

Dekbedden voor lange mensen

Vind jij het ook zo fijn om ‘s avonds heerlijk onder je dekbed te kruipen? Het is dan wel prettig als je dekbed lekker royaal is, zodat je geen ruzie hoeft te maken met je bedpartner om dat extra stukje dekbed. Als je kiest voor een dekbed dat 60 centimeter breder is dan je matrasmaat, dan komt dat helemaal goed. Voor de juiste lengte van je dekbed houd je de lengte van je matras aan. Een dekbed en passend beddengoed met lengte van 230 en 240 centimeter is bij Slapen Online geen probleem.

Persoonlijk advies lange mensen

De experts van Slapen Online hebben jarenlange ervaring met bedden voor lange mensen en adviseren je graag over het bed dat bij jouw lengte past. Voor meer informatie over een bed voor lange mensen kun je contact opnemen per mail of telefoon (088 003 8680).