Een betrouwbare beddenwinkel in Alkmaar

Een betrouwbare beddenwinkel in Alkmaar

Wist jij dat je een derde van je leven in bed ligt? Het is dus superbelangrijk dat jij deze tijd zo optimaal mogelijk spendeert. Dat betekent een comfortabel bed, een dekbed waar je heerlijk onder kunt kruipen, toffe meubels en een relaxte sfeer in jouw slaapkamer. Maar hoe realiseer je dit? Duik jij in de online beddenwereld of ga jij op zoek naar een betrouwbare beddenwinkel in Alkmaar?

ACTIE!
Vanaf 1.599,001.289,00

De online beddenwereld

Als je gaat googelen op boxspring dan krijg je een enorm overzicht van aanbieders op je scherm, maar waar begin je? De website van Slapen Online is duidelijk en overzichtelijk en je vindt er een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassenbeddengoed en spullen voor je slaapkamer. Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte aan een persoonlijk advies dan kun je (op afspraak) ook langskomen in de showroom om de producten in levende lijve te zien en te proberen.

Deskundig advies

De experts van Slapen Online kunnen je voorzien van deskundig advies. Doordat zij al drie generaties lang actief zijn in de beddenwereld weten ze exact hoe ze jou die ideale nachtrust kunnen bezorgen. Ze zullen je vragen naar je verwachtingen, je slaapgewoontes en natuurlijk naar praktische zaken als: hoeveel ruimte heb je in je slaapkamer? Ook als je last hebt van bijvoorbeeld rugklachten kun je bij Slapen Online terecht. Ze trekken alles uit de kast om elke klant een advies op maat te geven.

Bedden testen in de beddenwinkel in Alkmaar

Wat is er nu fijner dan een aantal bedden ook even daadwerkelijk te testen? Zo kunnen de slaapexperts zien of die matras en dat kussen ervoor zorgen dat jouw lijf optimaal ontspant en kun jij even ‘live’ voelen of dat bed echt wel zo fijn is als het eruit ziet.

Slaapkamerinspiratie

Naast bedden, matrassen en kussens kun je in de beddenwinkel van Slapen Online in Alkmaar ook terecht voor slaapkamerinspiratie. Kleed je slaapdomein aan met een trendy nachtkastje, handige ladekast of ruime kledingkast en fleur je kamer op met een kleurrijk dekbed of vrolijke kussens.

Levering

Als je een bed, een matras of een ander item voor je slaapkamer hebt gekocht bij de beddenwinkel in Alkmaar dat niet op voorraad is, wordt het besteld bij de fabrikant. Bij Slapen Online wordt duidelijk verteld hoe lang dit duurt. Zo weet jij precies wanneer je je nieuwe aanwinst kunt verwachten. Natuurlijk wordt je aanwinst netjes thuis afgeleverd en gemonteerd zodat jij heerlijk kunt gaan genieten van je welverdiende nachtrust.

Check voor meer informatie onze website Slapen Online of neem contact op per mail of telefoon (088 003 8680). Zien we jou binnenkort in onze beddenwinkel in Alkmaar?