Een elektrische boxspring in Alkmaar

Een elektrische boxspring

Vind jij het ook zo lekker om in bed nog even tv te kijken of een paar bladzijden in dat spannende boek te lezen? Hoe fijn is het dan als je je bed met een druk op de knop kunt omtoveren tot een heerlijk chill-meubel. Kies voor een elektrische boxspring voor optimale luxe in je slaapkamer. En wist je dat je die comfortabele, elektrische boxspring in Alkmaar kunt kopen?

Hoofd- en voeteneinde verstelbaar

Het mooie van een verstelbare boxspring is dat je niet alleen het hoofd- maar ook het voeteneinde in hoogte kunt verstellen in de stand die jij prettig vindt. Dus heb je bijvoorbeeld last van zware, vermoeide benen, dan is het heerlijk om het voeteneinde een klein stukje omhoog te zetten. Zo wordt de bloedsomloop in je benen bevorderd en komen je benen ’s nachts helemaal tot rust.

ACTIE!
Uitverkocht
Vanaf 1.299,00799,00

Tweepersoons elektrische boxspring in Alkmaar

Samen in een bed slapen betekent niet dat je allebei dezelfde wensen hebt qua lig- en slaapcomfort. Een tweepersoons elektrische boxspring bestaat uit twee losse eenpersoons boxsprings met elk een eigen matras. Beide matrassen zijn apart verstelbaar, dus als jouw partner zijn of haar voeten omhoog wilt en jij niet dan is dat geen probleem. Het mooie is dat je helemaal niet door hebt dat je op een aparte matras slaapt, want je ligt op een gezamenlijke topmatras. En omdat deze topper een split heeft aan zowel het hoofd- als voeteneinde kun je de bedden gewoon verstellen zoals jij dat wilt zonder dat je partner daar last van heeft. Ideaal toch!

Dreamhouse elektrische boxspring

Dreamhouse heeft elektrische boxsprings met een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De kleur is antraciet en je kunt kiezen uit verschillende hoofdborden. Er is dus altijd een Dreamhouse boxspring die in jouw slaapkamer past. De prijs bewijst dat een goede boxspring niet duur hoeft te zijn. Dreamhouse heeft de verschillende hoofdborden vernoemd naar wereldsteden, maar je koopt deze elektrische boxspring gewoon in Alkmaar.

Elektrische boxspring Smart Van Landschoot

Dit luxe slaapmeubel is helemaal af met een comfortabele matras, topmatras en een prachtig gestikt, strak hoofdbord dat iets breder is dan het bed. Onder het de box zit een plint die zorgt voor een extra luxe uitstraling en voor een prettige instaphoogte. Van Landschoot is een Belgische producent die al meer dan 90 jaar garant staat voor kwaliteit, dus zeker weten dat jij lekker slaapt op dit bed.

Slapen Online Alkmaar

Ben jij op zoek naar een elektrische boxspring in Alkmaar of omgeving? Slapen Online heeft verstelbare boxsprings voor elk budget. Je kunt de boxsprings bekijken op de website, maar als jij het bed graag live wilt zien en wilt ervaren hoe fijn het bed ligt, kun je ook een afspraak maken via 088-0038680.

Zien we jou voor een boxspring in Alkmaar?