Een huisje als kinderbed

Een huisje als kinderbed

Weet jij nog hoe fijn je je vroeger voelde op je eigen kamer? De kinderkamer moet een paleisje zijn voor ieder kind. En welke prins of prinses droomt er nu niet van een eigen huisje als kinderbed in de slaapkamer? Zeker weten dat jouw kanjer met een blije toet gaat slapen in zo’n droombed.

Kinderbed huisje, een eigen thuis

Een kinderbed is een belangrijk meubelstuk in de slaapkamer van jouw zoon of dochter. Jouw (b)engel moet er happy en helemaal zichzelf kunnen zijn om heerlijk te kunnen slapen. Als jij kiest voor een kinderbed in de vorm van een echt huisje zal je kind zich zeker veilig voelen. Het is een heel eigen huisje in huis!

ACTIE!
599,00 559,00

Bed en speelhuisje in één

Slapen is één, maar een kind doet veel meer in zijn of haar slaapkamer. Spelen bijvoorbeeld! Hoe leuk is het als je in je bed niet alleen kunt slapen, maar overdag ook heerlijk kunt spelen. Winkeltje spelen, schooltje spelen, bedenk het maar. Een eigen speelhuisje, wie wil dat nu niet?

Blij naar dromenland

Als het tijd is om naar bed te gaan proberen de meeste kids nog even te rekken. Maar na het tandenpoetsen en verhaaltje lezen is het toch echt tijd om te slapen. Zeker weten dat jouw moppie blij naar dromenland vertrekt in zo’n fijn bed.

Huisie Bedstee van WOOOD

De Huisie Bedstee van WOOOD is zo’n kinderbed in de vorm van een huisje. Het bed is van wit geborsteld hout en is echt de eyecatcher in de kinderkamer. Je kunt het huisje opleuken naar wens met gekleurde gordijntjes en kussentjes of juist lekker stoer en neutraal houden. Kies je voor twee laden onder het bed, dan kun je al die losse spullen voor het slapen gaan heel makkelijk opbergen. Gemak dient de mens! Huisie Bedstee van WOOOD is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, dus het kinderbed is nog verantwoord ook.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij zo’n leuk huisje voor de kinderkamer? Neem dan snel contact met ons op!

Eigenlijk jammer dat ze zo’n huisje niet voor volwassenen hebben…