Een kinderbed en bijpassend bureau

Een kinderbed en bijpassend bureau

De kinderkamer is veel meer dan alleen het slaapdomein van jouw kanjer. In de kinderkamer moet jouw kind zich helemaal zichzelf voelen en happy zijn. Het is de plek waar hij of zij lekker kan slapen, spelen, chillen en…huiswerk maken. Dat huiswerk maken niet bij iedereen favoriet is mag duidelijk zijn, maar als jij een fijne plek creëert om dat huiswerk te maken gaat dat helemaal goed komen. Kies voor een kinderbed en bureau die bij elkaar passen voor een extra toffe uitstraling.

Ruime keuze kinderbed en bureau

Slapen Online heeft een ruim assortiment kinderbedden en bureaus van het Nederlandse merk WOOOD. De meubels zijn gemaakt van duurzaam grenen dus nog verantwoord ook.

WOOOD Dennis bed en bureau

Het WOOOD Dennis bed is een stoer en robuust bed dat past in iedere kinderkamer. Je kunt kiezen uit twee neutrale tinten, grijs of betongrijs. Als je dan ook een stoer WOOOD Dennis bureau  in de kamer plaatst, staat dat super. En wil je de hele kinderkamer in een stijl inrichten, dan kun je zelfs een kledingkast, nachtkastje en een altijd handige opbergkist aanschaffen uit dezelfde serie. En kasten en opbergruimte kun je niet genoeg hebben op een kinderkamer om die losse spullen netjes op te ruimen toch?

WOOD Nikki bedbank en bureau

Een bedbank is ideaal, het zijn namelijk twee meubelstukken in een. Overdag kun je lekker chillen op de bank en ’s avonds tover je de bank in een handomdraai om tot een comfortabel bed. En hoe leuk is het als je bij die trendy witte of jadegroene bedbank een bureau op je kamer hebt met dezelfde looks? Wil jouw dochter ook in stijl zitten achter dat hippe bureau? Als jij haar verrast met een bijpassend krukje, gaat ze zeker met plezier haar huiswerk maken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt want ook hier kun je om het compleet te maken naast een kinderbed en bureau kiezen voor een nachtkastje of kledingkast in dezelfde stijl.

WOOOD Jade bed en bureau

Wit geeft ruimte en een rustige uitstraling en wie wil dat nu niet in de slaapkamer? Het Jade bed is een stijlvol wit bed dat je kunt opfleuren met fleurig beddengoed en vrolijke kussens. Voor extra opbergruimte kun je kiezen voor een handige bedlade. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in de kinderkamer. Het bijpassende witte bureau heeft een lade en kastruimte waar een heleboel schoolspullen opgeborgen kunnen worden. Met deze stijlvolle combinatie van kinderbed en bureau creëer je een rustige kinderkamer waar ieder kind zich op zijn gemak zal voelen.

Ben jij ook op zoek naar een kinderbed en bureau voor jouw zoon of dochter? Neem een kijkje op de website en neem voor meer informatie contact op met Slapen Online.