Een kinderbed met lade, slaap- en opbergmeubel in één

Een kinderbed met lade

Een kinderbed is het belangrijkste meubelstuk in de slaapkamer van jouw kanjer. Het bed moet veilig en stevig zijn en je kind moet er comfortabel liggen. Natuurlijk dient het kinderbed er ook leuk uit te zien, het oog wil tenslotte ook wat. Hoe handig is het als je het kinderbed ook nog kunt gebruiken als bergruimte? Kies jij voor een vrolijk kinderbed met lade, dan kun jij alle bovenstaande punten in een keer afvinken.

Alle ruimte benutten

Wat doe jij met de ruimte onder je bed? Eigenlijk is het alleen een plek waar altijd stof blijft liggen, dus waarom zou je deze loze ruimte niet handig benutten? De lade onder het bed is de ideale plek om speelgoed, boekjes of beddengoed op te bergen. En aangezien de kinderkamer vaak vol ligt met losse spulletjes is dat meestal geen overbodige luxe.

Bedlade voor extra bed

Houdt jouw zoon of dochter van logeerpartijtjes en blijft er af en toe gezellig een vriendje of vriendinnetje slapen? Kies dan in plaats van bergruimte voor een extra slaapplaats in de bedlade. Ideaal, je hoeft alleen de lade uit te schuiven, de matras te voorzien van een lekker dekbedje en het slaapfeestje kan beginnen.

Verschillende kinderbedden met lade

De keuze in kinderbedden met lade is enorm, dus er is zeker een bed met lade dat in de kamer van jouw kanjer past. Jongere kinderen zullen de Huisie bedstee geweldig vinden, een speelhuisje en bed ineen en dus ook nog met zo’n handige lade. Stripfans kunnen hun hart ophalen bij het Donald Duck bed. De coole lade heeft een superleuke Donald Duck print, vrolijke dromen over Duckstad zijn gegarandeerd.

Bedbank met lade

Wil jij de ruimte in de kinderkamer helemaal optimaal gebruiken, dan is een bedbank de ideale oplossing. De stoere WOOOD Dennis bedbank en de WOOOD Nikki bedbank hebben ook nog een bedlade. Gewoon drie functies in één: bed, bank en opbergmeubel. Geweldig toch!

Wil jij ook zo’n superhandig kinderbed met lade voor de kinderkamer? Neem een kijkje op de website of neem voor meer informatie contact op met Slapen Online.