Een kinderkamer met houten meubels van Woood

Een kinderkamer met houten meubels van Woood

De kinderkamer is het domein van jouw prins of prinses. Slapen, chillen, spelen, alles moet mogelijk zijn in zijn of haar paleisje. De ideale kinderkamer is een veilige en vertrouwde plek met een warme uitstraling. Met de houten meubels van Woood creëer je in een handomdraai zo’n fijne kinderkamer.

Het merk Woood

Woood is een oer-Hollands merk met robuuste, moderne houten meubels. De meubels worden gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, dus die stoere slaapkamer is nog verantwoord ook!

ACTIE!
399,00 369,00

Woood Tipibed

Wie wil er nu niet slapen in een echte tipi-tent? Het bed is dan werkelijk een eigen plekje waar je kind zich helemaal veilig voelt. Heb je extra opbergruimte nodig? Kies dan voor een bijpassende lade onder het bed. Zo kun je die losse rommel voor het slapen gaan makkelijk kwijt.

Wood Donald Duck bed

Wil je liever een ‘gewoon’ bed, is het Woood Donald Duck bed een leuke optie. Een grijs houten bed met op de lade afbeeldingen van de vrolijke eend, past prima in elke kinderkamer.

Woood Dennis speelgoedkist

Als kinderen spelen, denken ze niet na over opruimen. Zodra ze met de autootjes of de barbies klaar zijn, gaan ze verder met de knutselspullen. De beste nachtrust krijg je in een opgeruimde slaapkamer. Een Woood Dennis speelgoedkist is de ideale oplossing. Voor het slapengaan, stop je samen met je kind al het losse speelgoed in de t en slapen maar!

Woood Dennis kast

Een ruime kledingkast is ideaal op elke slaapkamer. In de Woood Dennis kast kun je de jurkjes of broeken makkelijk ophangen en de hippe shirts en topjes stapelen op de legplanken. De kledingkast is stevig en verkrijgbaar in de neutrale tijdloze tinten beton- of staalgrijs, dus kan heel lang mee.

Woood Tipi boekenkast

Lees jij je kind graag voor of is die tijd voorbij en pakt hij of zij zelf een leuk boek? Lezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Als je zorgt voor een speelse, open boekenkast, staan of liggen de boeken binnen handbereik. De Woood Tipi boekenkast is in indianenstijl, in de vorm van een wigwam. Of je zoon of dochter nu wil lezen of niet, de boekkast is een blikvanger in de kinderkamer.

Slapen Online heeft nog veel meer stoere houten meubels van Woood. Voor advies en informatie over bovenstaande of andere producten voor de kinderkamer kun je een kijkje nemen op onze website of een afspraak maken om langs te komen in de showroom.