Een kledingkast van Woood voor de kinderkamer

Een kledingkast van Woood voor elke kinderkamer

De kinderkamer of slaapkamer is het domein van jouw zoon of dochter. Hier heeft jouw kanjer het druk met slapen, spelen, chillen en als ze groter zijn met huiswerk maken. Natuurlijk zorg jij voor een fijne kamer met trendy slaapkamermeubels. Naast een comfortabel bed is de kledingkast van groot belang. Want die mooie kleren moeten natuurlijk wel netjes opgeborgen worden. Een kledingkast van Woood past in elke kinderkamer en we vertellen je graag meer over deze toffe kasten.

Opbergmogelijkheden kledingkast

Wat berg je eigenlijk allemaal op in een kledingkast? Stoere jeans, trendy topjes, warme truien en alle lievelingskleding die jouw kind in zijn of haar kledingcollectie heeft. Natuurlijk kun je de kledingkast ook gebruiken voor het opbergen van andere zaken, zoals ondergoed en sokken En als de kledingkast ook een lade heeft, kun je daar ook speelgoed of andere losse spullen kwijt.

Een kledingkast van Woood

Het Nederlandse merk Woood heeft een serie trendy kledingkasten gemaakt voor de slaapkamer. De kasten zijn gemaakt van duurzaam grenen hout, dus de meubels zijn niet alleen stoer, maar ook verantwoord. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kasten in diverse neutrale kleuren.

Een kledingkast naar keuze

De Woood Sammie kast is een robuuste 2-deurs kast in de kleur warm grijs die past in elke kinderkamer. Gaat jouw voorkeur uit naar een meer industriële uitstraling, dan is de Woood Kluiskast met metalen handgrepen in diverse tinten grijs een goede keuze. Nog een tikje stoerder is de Woood Stijn Lockerkast in de kleur staalgrijs. Met de Woood Connect-kasten kun je zelfs je eigen kastenwand samenstellen. Dus als je ruimte hebt in de kinderkamer, kun je je helemaal uitleven. En houdt jouw dochter van kleur, dan maak je haar zeker blij met de Woood Nikki kast in de prachtige kleur jadegroen. De kasten worden geleverd als een bouwpakket dat echt makkelijk te monteren is. Ook handig om te weten voor je een kast aanschaft.

Kledingkast van Woood online kopen

Bij Slapen Online kun je terecht voor een trendy kledingkast van Woood. Neem samen met je zoon of dochter een kijkje op de website en bestel de leukste kast eenvoudig online. Natuurlijk adviseren de experts van Slapen Online je graag bij de keuze van een kledingkast voor de kinderkamer. En ben je op zoek naar bijpassende meubels voor de slaapkamer? Slapen Online heeft ook stoere nachtkastjesbureaus en bedden van het merk Woood in het assortiment.