Een Stoer Bedbank Kopen?

Een stoer bedbank kopen? Ideaal voor je compacte kinderkamer!

We kennen natuurlijk allemaal  wel de praktische ‘slaapbank’, om gasten op te laten logeren. Echter, heb je weleens nagedacht over een bedbank voor in je kinderkamer? Geschikt voor iedere kinderkamer, maar speciaal als je ruimte niet eindeloos is. Wat denk je van de Nikki, Dennis of Robin bedbank? Deze maken onderdeel uit van de gelijknamige slaapkamerseries van het uiterst solide Nederlandse merk Woood.

Slapen, chillen en …..?

Het allerbelangrijkste eerst, je kind moet goed kunnen slapen om de drukke dag weer vol aan te gaan. Een degelijk bed met een goed matras dus. Daarna tover je je bed om in een heerlijke bank om op te chillen. Geen gedoe met opklappen of ombouwen, gewoon moeiteloos relaxen.

Opbergen of zelfs logereerpartijtjes!

Onder de bedbanken is standaard een ruimte om genoeg rondslingerende spullen in op te bergen, maar er zijn ook bijbehorende bedlades leverbaar om je spullen in op te bergen. Deze lades worden geleverd als opberglades, maar kunnen ook gebruikt worden als logeerbed. In dat geval adviseert Slapen Online je om een lattenbodem en polyether matrasje bij te bestellen. (maten worden aangegeven bij de producten)

ACTIE!

Scherp geprijsd

De bedbanken zijn zeer scherp geprijsd, maar je bespaart natuurlijk ook veel geld omdat je geen aparte bank of opbergruimtes hoeft aan te schaffen!

Stoer of rustiek in verschillende kleuren

Er zijn bedbanken leverbaar waarbij de verf geborsteld is, hierdoor wordt de nerf extra geaccentueerd. Daarmee wordt je bedbank naast uniek ook robuust. Uiteraard zijn ze ook wat rustieker leverbaar in verschillende kleuren. Wit, zwart, jadegroen, betongrijs en nog veel meer…

Langer genieten van je bedbank

Slapen Online adviseert bij de bedbank een lattenbodem en een pocketvering matras. Draai deze matras met enige regelmaat om om optimaal te blijven slapen. Heeft je kinderkamer een harde vloer? Plaats dan viltgeleiders onder je bedbank, zo voorkom je beschadigingen.

Groot gemak en duurzaam

Je bedbank wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket, aan de hand van bijgeleverde montagetekening. Al het grenen dat wordt gebruikt beschikt over het certificaat van duurzaamheid (FSC)

Slaapkamerseries:

In de genoemde slaapkamerseries van Woood zijn nog veel meer meubels verkrijgbaar voor je kinderkamer. Zoals: bedden, kasten, bureaus, wandplanken, krukjes, nachtkasten enz, enz. Check ze gerust op deze site!