Een tienerkamer met meubels van WOOOD

Een tienerkamer met meubels van WOOOD

De slaapkamer is het privé-terrein van jouw tiener. Je wordt toegelaten om het bed op te maken, schone kleren in de kast te leggen of op te ruimen, maar voor de rest is het wegwezen. In een moderne tienerkamer moet jouw puber kunnen chillen, gamen, slapen en niet te vergeten huiswerk maken. Ken je het merk WOOOD? De hippe meubels van WOOOD zijn ideaal voor een stoere tienerkamer.

Meubels van WOOOD

WOOOD staat voor robuuste, moderne houten meubels. De meubels worden gemaakt in Nederland van FSC-gecertificeerd hout. De hippe tienerkamer is niet alleen stoer en gezellig, maar ook verantwoord. Twee vliegen in één klap!

ACTIE!
Uitverkocht
419,00 409,00

WOOOD Dennis bedbank

Gamen en chillen zijn de favoriete bezigheden van veel tieners. Hoe prettig is het als je dan een bedbank op je kamer hebt. In een handomdraai verander je het bed in een bank en andersom. Heb je alle ruimte in de tienerkamer? Dan kun je de WOOOD Dennis bedbank als extra meubel plaatsen. Je tiener kan chillen op de bank en mocht er onverwachts iemand komen logeren is een plekje om te slapen zo geregeld.

WOOOD Dennis nachtkast

Wat heb jij allemaal naast je bed liggen? Waarschijnlijk hetzelfde als je zoon of dochter. Je smartphone, een leesboek, een pakje zakdoekjes, je bril, muggenspul… Een WOOOD Dennis nachtkast met lade naast het bed is ideaal voor die losse spullen van elke tiener. Lade open, spullen erin, lade dicht en klaar. En bovenop de wekker of telefoon, zodat ze zich niet kunnen verslapen.

WOOOD Dennis bureau

Huiswerk maken is niemands favoriete bezigheid. Maar je kunt het wel zo leuk mogelijk maken. Als je zorgt dat er een comfortabel, mooi bureau op de tienerkamer staat, creëer je in elk geval een ideale plek waar hij of zij in alle rust aan de slag kan. En als ze na het harde werken even op hun bedbank neerploffen om te chillen is natuurlijk helemaal prima.

WOOOD Dennis kast

Vergeten jouw kinderen ook weleens hun kleren in de was te gooien? En krijg je ook commentaar als ze net dat ene shirtje aan willen wat nog niet gewassen is? Waarschijnlijk is het overal hetzelfde. De schone kleren kunnen netjes opgeborgen worden in een dichte kledingkast. De WOOOD Dennis kast heeft verschillende planken voor alle shirts, sweaters en topjes en een hanggedeelte voor de broeken en jurken. Nu alleen nog een wasmand op de tienerkamer, zodat ze daar hun vuile was in kunnen doen en jij alleen maar die mand hoeft te legen!

Slapen Online heeft nog veel meer stoere meubels uit de collectie van WOOOD. Voor advies en informatie over bovenstaande of andere producten voor de tienerkamer of je eigen slaapkamer kun je een kijkje nemen op onze website of een afspraak maken om langs te komen in de showroom.