Een tof bureau van Woood voor elke kinderkamer

Een tof bureau van Woood voor elke kinderkamer

De kinderkamer is het domein waar jouw zoon of dochter zich terug kan trekken en lekker zichzelf kan zijn. De kleinste kinderen spelen, chillen en slapen in de kinderkamer, terwijl de oudere kinderen er ook hun huiswerk maken. Met een tof bureau van het Nederlandse merk Woood zorg jij ervoor dat jouw kanjer met plezier op zijn of haar kamer zit.

Een bureau van Woood voor de allerkleinsten

Kleine kinderen vanaf een jaar of zes, vinden het heerlijk om een eigen plekje te hebben waar ze zelf kunnen knutselen of tekenen. Hoe leuk is het om een ‘echt’ bureau op de kinderkamer te hebben? Een bureau met genoeg werkruimte om lekker bezig te zijn en voldoende opbergruimte voor alle knutsel- en tekenspullen. Zeker weten dat jij trots bent als jouw kanjer stralend achter zijn of haar Woood Dennis Bureau zit. Kleine kinderen worden groot!

Een bureau van Woood voor tieners

Huiswerk maken is vast niet de meest favoriete bezigheid van jouw tiener. Je kunt je tiener een handje helpen door te zorgen voor een gezellige sfeer op de slaapkamer, zodat het huiswerk maken een beetje leuker wordt. Belangrijk is dat het bureau er niet alleen leuk uitziet, maar ook voldoet aan de wensen van je zoon of dochter. Het Woood Sammie Bureau grenen grafiet is een echt trendy tienerbureau met een ruim werkblad en een strakke uitstraling.

Verschillende kleuren bureau van Woood

De stoere houten bureaus van Woood zijn verkrijgbaar in verschillende rustgevende kleuren. Je kunt kiezen uit wit, staalgrijs, betongrijs of jadegroen. De witte en grijze massief grenen bureaus zijn er in geborstelde of ongeborstelde uitvoering. Door het borstelen zie je de nerf van het hout goed en krijgt het bureau een meer doorleefd uiterlijk. Welk bureau zou het beste in de slaapkamer van jouw kanjer passen?

Meubels van Woood

Naast stoere bureaus heeft Woood ook andere toffe meubels voor de kinderslaapkamer. Wat dacht je van een bijpassend nachtkastje voor de losse spulletjes naast het bed, een kledingkast voor de outfits van jouw kanjer of een handige boekenkast waar je zowel school- als leesboeken op kunt bergen. En wist je dat Woood een Nederlands merk is? Alle meubels worden geproduceerd van duurzaam grenen en zijn niet alleen trendy, maar dus ook verantwoord.

Online een bureau van Woood kopen

Ben jij op zoek naar een leuk bureau voor jouw zoon of dochter, neem dan een kijkje op de website van Slapen Online.