Heerlijk slapen met beddengoed van Dreamhouse

Heerlijk slapen met beddengoed van Dreamhouse

Vind jij het ook zo fijn om na een lange dag in je bed te stappen? Je ploft neer op je matras, trekt je dekbed over je heen en geniet van ‘even helemaal niks’. Een comfortabel bed met fijn beddengoed zorgt voor de ideale slaapomstandigheden. Slaap jij onder het beddengoed van Dreamhouse, dan is jouw goede nachtrust gegarandeerd.

Beddengoed van Dreamhouse

Dreamhouse is een Nederlands merk en onderdeel van Royal Textile. Het luxe beddengoed van Dreamhouse is gemaakt van 100% katoen. Katoen voelt altijd zacht aan en ventileert bovendien goed. Zo slaap jij alle jaargetijden als een roosje met dit heerlijke beddengoed.

Beddengoed voor jong en oud

Word jij blij van een effen dekbedovertrek omdat dat je rust geeft of slaap je juist liever onder fleurig beddengoed met mooie prints? Beddengoed van Dreamhouse is er in allerlei uitvoeringen en jouw favoriete dekbedovertrek zit er ook zeker tussen. Ook aan de kids is gedacht! Zeker weten dat jouw kanjer heerlijk gaat slapen onder een dekbedovertrek met vrolijke dierenprint.

Dreamhouse flanel en satijn

Ben jij op zoek naar extra comfort, kies dan voor Dreamhouse beddengoed van flanel of satijn. Flanel past zich snel aan aan je lichaamstemperatuur en houdt deze temperatuur vast. Beddengoed van flanel is vooral ideaal voor oudere mensen of als je het snel koud hebt. Satijn heeft een mooie glans dus zorgt voor extra uitstraling in jouw slaapdomein. Tevens neemt satijn vocht goed op en voelt altijd koel aan. Kies het beddengoed waar jij je het prettigste bij voelt.

Dreamhouse hoeslaken

Dreamhouse heeft prachtige, comfortabele hoeslakens in allerlei kleuren. Zo vind je altijd een hoeslaken wat precies bij jouw favoriete dekbedovertrek past. Geen lange zoektocht naar matching beddengoed dus. Hoe fijn is dat!

Verschillende maten beddengoed

Je beddengoed moet goed passen, want niets is vervelender dan een hoeslaken dat niet strak zit of een dekbedhoes die te groot is. En vind jij het lekker om je eigen dekbed te hebben of slaap je liever samen met je partner onder een dekbed? Het beddengoed van Dreamhouse is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes, dus alles is mogelijk.

Dreamhouse beddengoed Slapen Online

Ben jij op zoek naar nieuw beddengoed? Neem een kijkje op de website van Slapen Online of neem voor meer informatie contact op via 088 003 8680 of info@slapenonline.nl.