Heerlijk slapen op een traagschuim topdekmatras

Heerlijk slapen op een traagschuim topdekmatras

Slaap jij ook op een comfortabele boxspring? Dan is de matras waarop jij je elke avond neervlijt een topdekmatras. Een topdekmatras zorgt ervoor dat jij slaapt als een roosje en elke morgen fris en fruitig aan een nieuwe dag begint. Topdekmatrassen heb je in verschillende uitvoeringen. We vertellen je graag waarom een traagschuim topdekmatras zo ideaal is.

Wat is een topdekmatras

Een topdekmatras is een dunne matras, ook wel topper genoemd, die je op je matras legt voor extra slaapcomfort. De topdekmatras zorgt er ook voor dat die irritante naad tussen de matras van jou en je partner verdwijnt. Zo kun je dus samen slapen op twee verschillende matrassen die voelen als een. Heerlijk toch!

De voordelen van traagschuim

Wist jij dat traagschuim is ontwikkeld door de NASA? Wetenschappers waren in de jaren 60 op zoek naar een materiaal dat astronauten moest beschermen tegen de hoge druk tijdens een lancering. Zo ontwikkelden zij traagschuim. Het belangrijkste voordeel van traagschuim is dan ook dat het drukverlagend werkt. Ook reageert traagschuim op lichaamswarmte, zorgt het voor een goede doorbloeding en voorkomt het doorligplekken. Nu snap je vast waarom een traagschuim topdekmatras zo populair is in de slaapwereld.

Een traagschuim topdekmatras voor jou

Een traagschuim topdekmatras zorgt ervoor dat je gewicht verdeeld wordt over de hele matras. Zo ontstaan er zo min mogelijk drukpunten. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken verder weg in het schuim en je nek en wervelkolom worden ontlast. Dit is perfect voor je lichaamshouding! Heb jij last van rugklachten dan is dit de ideale topper voor jou. De topper past zich aan aan jouw lichaamstemperatuur en hoe langer je erop ligt hoe meer je wordt omringt door het schuim, wat zeer comfortabel aanvoelt.

Ben jij een buikslaper dan is de traagschuim topdekmatras niet geschikt voor jou omdat je dan te diep in de matras zakt. Ook als je het snel warm hebt in bed kun je beter voor een andere topdekmatras kiezen.

Verschillende maten traagschuim topdekmatras

Net als bij alle matrassen kun je ook bij traagschuim topdekmatrassen kiezen uit verschillende maten. De standaardmaten voor een tweepersoonsbed zijn 160×200 of 180×200 en voor een eenpersoonsbed 80×200 of 90×200, maar Slapen Online heeft ook traagschuim topdekmatrassen van 180×210 of 180×220. Voor elk bed is een passende topper verkrijgbaar.

Een traagschuim topdekmatras online kopen

Slapen Online heeft diverse traagschuim toppers van bekende merken als Sleeptime en Primaviera Deluxe in het assortiment. Neem een kijkje op de website en neem voor deskundig advies contact op per mail (info@slapenonline.nl) of telefoon (088-003 8680). De experts van Slapen Online weten door hun jarenlange ervaring snel of de traagschuim topdekmatras geschikt is voor jou.