Het gevoel van een hotelbed thuis

Het  gevoel van een hotelbed thuis

Ken je dat gevoel dat je heerlijk uitgeslapen wakker wordt in een hotel? Je rekt je uit, slaat je dekbed open, stapt in je pantoffeltjes en maakt je klaar voor het ontbijt. Het is een gevoel van vrijheid, vakantie en luxe in één. Die croissantjes en verse jus die voor je klaar staan en het bed dat opgemaakt is zodra je terug in je kamer bent, zijn lastig om elke dag te regelen thuis. Maar dat gevoel van een hotelbed thuis natuurlijk wel.

Een hotelbed thuis

Wist je dat de meeste hotelbedden boxsprings zijn? De eigenschappen en uitstraling van een boxspring zijn ideaal in een hotel. En dat gevoel van een hotelbed thuis kun je dus heel eenvoudig in je eigen slaapkamer creëren door de aanschaf van een boxspring.

Vanaf 1.149,00

Een hotelbed straalt luxe uit

Als jij in je hotelkamer binnenkomt moet je een luxe, huiselijk gevoel krijgen. Je bent er even helemaal uit en die aanblik van dat heerlijke comfortabele bed met dat uitnodigende dekbed is het begin van jouw uitje. Een boxspring  is het pronkstuk in je slaapkamer en heeft een luxe en comfortabele uitstraling.

Een hotelbed heeft een lange levensduur

Een bed in een hotel moet lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Een boxspring is stevig en robuust en heeft een lange levensduur. Dat wil je toch ook in je eigen slaapkamer?

Een hotelbed zorgt voor optimale nachtrust

Als je slaapt in een hotel, wil je niet ’s nachts wakker worden omdat je niet lekker ligt. Een hotelbed moet voor iedereen comfortabel liggen en zorgen voor een optimale nachtrust. Een boxspring als hotelbed thuis ligt comfortabel en zorgt ervoor dat jij slaapt als een roosje. Ideaal!

Een hotelbed is van hoge kwaliteit

Een hoteleigenaar wil niet anders dan dat jij geniet van je nachtrust. Een bed met een topkwaliteit zorgt ervoor dat jij lekker slaapt. Zo geniet je extra van je verblijf en zul je positief over het hotel praten. Een boxspring is van hoge kwaliteit en dat wil je thuis natuurlijk ook.

Een hotelbed is handig in gebruik

Het grote voordeel van een boxspring in een hotel is het gebruiksgemak. Boxsprings zijn lekker hoog en zo hoef je niet te bukken om je bed op te maken. En die hoogte zorgt er ook voor dat je elke avond makkelijk je bed in kunt duiken.

Wil jij ook dat gevoel van een hotelbed thuis? Slapen Online levert veel boxsprings in de hotelbranche en weet als geen ander welke boxspring jou dat heerlijke hotelgevoel geeft. Neem een kijkje op de website of neem contact op met Slapen Online.