Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Onze retourprocedure is eenvoudig. Stuur een mail naar info@slapenonline.nl en geef aan dat je het product wilt terugsturen. Vermeld graag ook je ordernummer.

Je bedrag wordt binnen 8 werkdagen na je herroeping teruggestort op je bankrekening. Je ontvangt het bedrag terug inclusief de verzendkosten.

Mag het terug?

Je kunt te allen tijde het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*
Artikelen waarvan verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) *

* Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Het retouradres is:
Slapen Online
Smuigelweg 1 B
1704 PX  HEERHUGOWAARD

Je kunt ook gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier-voor-herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht.

 

Betaal ik de retourkosten?

Dat klopt. Je betaalt de kosten om het retour te sturen (tenzij een product al beschadigd was toen je het ontving). Let op: de verzendkosten krijg je dus wel terug.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.