Koop een boxspring van Van Landschoot in Alkmaar

Koop een boxspring van Van Landschoot in Alkmaar

Vind jij slapen op een boxspring ook zo fijn? Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat jij slaapt als een roosje en ’s morgens vol energie je bed uitspringt. Niet alle boxsprings zijn natuurlijk even luxe en comfortabel. Maar kies jij voor een boxspring van Van Landschoot in Alkmaar, dan zit het met jouw slaapcomfort wel snor.

Over Van Landschoot

Van Landschoot is een Belgische fabrikant die jou vijfsterren slaapcomfort belooft. En dat wil jij toch ook? Het bedrijf ontwikkelt en produceert naast boxsprings ook matrassen en lattenbodems van hoge kwaliteit. Voor de boxsprings maakt Van Landschoot zelfs eigen pocketveren, wat vrij uniek is in Europa. Een combinatie van verfijnde vormgeving en de meest innovatieve technologieën resulteert in boxsprings om van te dromen.

ACTIE!
Vanaf 2.499,002.149,00

Complete boxspring Smart Van Landschoot in Alkmaar

Een van de vele comfortabele boxsprings van Van Landschoot is de complete boxspring Smart. Met complete boxspring bedoelen we een boxspring waarbij het jou aan niks ontbreekt. Dat betekent een boxspring met pocketvering-matras, topmatras van vijf centimeter dik en een strak hoofdbord voor de finishing touch.

Complete elektrische boxspring Smart Van Landschoot in Alkmaar

Wil jij net even wat meer luxe voor jouw boxspring? Dan is de complete elektrische boxspring Van Landschoot het juiste slaapmeubel voor jou. Deze elektrisch verstelbare boxspring laat je optimaal genieten in bed. Als je nog even in alle rust tv wil kijken of je lievelingsboek uit wil lezen, zet je met een druk op de knop jouw hoofdeinde net zover omhoog als jij prettig vindt. En vind jij het fijn om even die voetjes omhoog te doen, dan zet je met nog een druk op de knop je voeteneind een stukje hoger.

Verschillende uitvoeringen

Je kunt deze boxsprings uit de Smart-serie van Van Landschoot helemaal in jouw stijl laten uitvoeren. Je hebt de keuze uit drie smaakvolle kleuren (grijs, bruin en zwart), die passen in elk slaapinterieur. Daarnaast kun je nog kiezen voor een stoffen of lederlook-bekleding. Net wat jij leuk vindt en in jouw slaapdomein past. De boxsprings zijn natuurlijk leverbaar in verschillende afmetingen.

Van Landschoot boxspring Alkmaar

Wil jij ook kennis maken met het comfort van de boxsprings van Van Landschoot? Neem dan een kijkje op de website of maak een afspraak om langs te komen in de showroom van slaapspecialist Slapen Online in Alkmaar. Welke boxspring van Van Landschoot je ook kiest, je bent verzekerd van een topboxspring.