Koudschuimmatras Noviflex in Alkmaar, het perfecte matras

Koudschuimmatras Noviflex in Alkmaar, het perfecte matras

Wil jij ook lekker slapen en uitgerust wakker worden? Het eerste wat je dan moet regelen is een goed matras. Je matras zorgt ervoor dat jouw lichaam optimaal ondersteund wordt tijdens je slaap. Zo komt jouw lijf helemaal tot rust en laadt het weer op voor een nieuwe dag. De keuze in matrassenland is reuze, maar als jij kennis hebt gemaakt met het koudschuimmatras Noviflex in Alkmaar, heb jij meteen het perfecte matras gevonden. Ik vertel je graag waarom!

Vanaf 375,00

Koudschuimmatras Noviflex van Van Landschoot

Het matras wordt gemaakt door de Belgische fabrikant Van Landschoot. Van Landschoot is een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar actief is in de beddenwereld. Het bedrijf staat voor hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technologieën. Zo hebben alle matrassen van Van Landschoot een Oeko-Tex 100 label, een garantie dat het matras voldoet aan de strengste gezondheidsnormen. Het matras is comfortabel met een dikte van 21 centimeter en wel 7 comfortzones. Een vijfsterren-niveau nachtrust zonder klachten is gegarandeerd.

De voordelen van een koudschuimmatras

Koudschuim heeft verschillende eigenschappen die ideaal zijn voor een topmatras. De open celstructuur van koudschuim zorgt ervoor dat het matras optimaal ventileert en vocht goed doorlaat. Omdat koudschuim elastisch is, kan het matras zich goed aanpassen aan jouw lichaam en zo overal voldoende steun bieden.

HR-waarde Noviflex koudschuimmatras Alkmaar

De HR-waarde van een matras is het gewicht van het schuim. Een HR-waarde van 50, betekent dat het koudschuim 50 kg per kubieke meter weegt. Hoe hoger de HR-waarde hoe comfortabeler het matras en hoe langer de levensduur. De Noviflex matras heeft een HR-waarde van 60 en dat is zeer hoog. Een fijne matras die nog lang meegaat ook, wie wil dat nu niet?

Verschillende gewichtsklassen

Of je nu klein, groot, dik, dun of juist gemiddeld bent, het perfecte koudschuimmatras is er ook voor jou. De Noviflex koudschuimmatras is er in drie uitvoeringen: soft (tot 80 kg), medium (80 tot 100 kg) en firm (100 tot 130 kg). Deze gewichten zijn per 1-persoonsmatras, want niet iedereen is hetzelfde. Zo kun jij op een softmatras liggen, terwijl jouw sterke man op een medium of een firm matras ligt te pitten. Of andersom natuurlijk!

Speciale matrashoes

De matrashoes heeft houtvezels van eucalyptusbomen. Deze zogenaamde Tencel-vezels zijn 100% natuurlijk en zorgen ervoor dat jouw matras extra zacht aanvoelt en optimaal vocht opneemt. Zo slaap jij koel in de zomer en warm in de winter. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de matras ook een speciale Sanitized hygiëne-behandeling gekregen waardoor bacteriën en huisstofmijt geen kans krijgen. Zo heb jij geen last van allergieën en gaat je matras langer mee.

Wil je meer weten over het koudschuimmatras Noviflex in Alkmaar, een topper in matrassenland, neem dan contact op met een van onze specialisten van Slapen Online.