Op zoek naar een boxspring voor lange mensen

Op zoek naar een boxspring voor lange mensen?

Ken je dat gevoel dat je in Zuid-Europa op vakantie bent en overal boven uitsteekt? En wanneer je voeten op vakantie uit het te korte bed bungelen? Wij Nederlanders zijn lang! Mannen zijn gemiddeld 1.83 meter en vrouwen 1.69 meter en we groeien maar door. Ook lange lijven hebben behoefte aan een goede nachtrust. Waar moet je op letten als je op zoek bent naar een boxspring voor lange mensen? De juiste lengte Wil je weten wat de juiste lengte voor jouw boxspring is? Neem de langste lengte van jou en je eventuele bedpartner en tel daar vijfentwintig centimeter bij op en dan heb je jouw ideale boxspringlengte. De gemiddelde Nederlandse man zal het redden met een standaardboxspring van 2.00 tot 2.10 meter, maar de groep die ‘niet standaard’ is, wordt steeds groter en zoekt ook een comfortabele slaapplek.

ACTIE!
Vanaf 1.069,00719,00

Het juiste matras

Ben je lang en slaap je op een te korte matras, vraag je om rugklachten. Je gewicht telt ook mee bij de keuze van de juiste matras. Een persoon met een lengte van 2.08 meter en een gewicht van vijfennegentig kilo weegt in verhouding ‘lichter’ dan iemand die 1.59 meter lang is en achtenzeventig kilo weegt en heeft een andere hardheid van de matras nodig. Dit kan overigens gewoon naast elkaar, want dat je even lang en zwaar bent als je partner komt zelden voor.

De juiste instaphoogte

Als je lang bent, is het prettiger om ook hoog in te stappen. Een boxspring kun je in de door jouw gewenste instaphoogte laten maken, zodat ook jij comfortabel je bed in kunt ploffen.

Wel of geen voetenbord?

Een voetenbord staat mooi, maar als je al een extra lange boxspring hebt, wordt het geheel nog groter. Een boxspring neemt veel ruimte in je slaapkamer in en dan kan dat voetenbord net een beetje teveel zijn. Heb jij de prins op het witte paard gevonden met een balzaal om in te slapen, dan is dit natuurlijk geen probleem.

Wat is jouw slaaphouding?

Lig jij veilig in foetushouding in je bed of slaap jij lekkerder op je rug of zelfs op je buik? Rug- en buikslapers ontspannen languit, dus hebben een langer bed nodig dan slapers die zich oprollen tot een bolletje.

Het juiste hoofdkussen

Een hoofdkussen is verkrijgbaar in allerlei maten. Wanneer je je hoofd laat rusten op een hoofdkussen met beperkte diepte, houd je meer ruimte over op de matras voor de rest van je lange lichaam.

Het juiste beddengoed

Wanneer je dan eindelijk dat fantastische lange bed gevonden hebt, moet je natuurlijk wel lekker onder de wol kunnen kruipen. Kies voor dekbed en een dekbedovertrek met een lengte van 2.20 meter of meer, zodat je ’s nachts niet wakker wordt van koude voeten. Een boxspring is bij Slapen Online mogelijk tot 2.40 meter. Dus hoe lang je ook bent, die boxspring is er ook voor jou.

Slapen Online adviseert je graag bij het samenstellen van een boxspring voor lange mensen. Telefoon: 088-0038680 Mail: info@slapenonline.nl Adres: Berenkoog 14, 1822 BJ Alkmaar