Op zoek naar een goedkoop kinderbed

Een goedkoop kinderbed

Je wilt je kind alles geven wat zijn of haar hartje begeert. Dat betekent ook een slaapkamer waar je zoon of dochter helemaal happy is. Het belangrijkste meubelstuk in de slaapkamer is het kinderbed. Dat bed moet zorgen voor een goede nachtrust voor jouw kanjer. Ben jij op zoek naar een goed(koop) kinderbed?

De perfecte slaapplek

Als je denkt aan een goed kinderbed, denk je vaak meteen aan hoge kosten en je arme bankrekening. Maar wist jij dat een kinderbed helemaal niet duur hoeft te zijn? Als je rekening houdt met een aantal punten, is een goedkoop kinderbed de perfecte slaapplek voor jouw kind.

179,00

Een goedkoop kinderbed moet veilig en stevig zijn

De belangrijkste eis voor een goed kinderbed is dat het slaapmeubel veilig en stevig is. Jij moet 100% zeker weten dat jouw kanjer lekker ligt te slapen in een veilige omgeving. Als je zorgt dat het bed past bij de leeftijd en de slaapgewoontes van je kind, dan is die veiligheid gegarandeerd. Daar hoef je echt geen heel duur bed voor te kopen.

Een goedkoop kinderbed past in de kinderkamer

Welk bed past in jouw kinderkamer hangt af van de beschikbare ruimte. Heb je de ruimte dan kun je kiezen voor ruim bed, eventueel met extra speelopties. Moet jij de ruimte in de kinderkamer optimaal gebruiken, dan kies je voor een praktisch kinderbed met lade of een slaapbank. Zo heb je twee meubelstukken in een. Ideaal voor de kleine ruimte en voor je portemonnee.

Een goedkoop kinderbed ziet er leuk uit

Het bed is het middelpunt van de kinderkamer en als dat bed er dan tof uitziet is dat helemaal geweldig. Wat dacht je van een tipi tent als bed of een bed met prints van Donald Duck? Vind jij een eenvoudig bed leuker, dan kan dat natuurlijk ook. Kies voor een stoer houten bed in neutrale tinten en leuk het geheel op met fleurige kussentjes en een flitsend dekbed. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Een goedkoop bed en een goede matras

Om lekker te slapen heb je naast een bed natuurlijk ook een goede matras nodig. Een matras voor een kind heeft veel minder te lijden dan je eigen matras en is daardoor veel minder duur dan een matras voor volwassenen. Zorg dat de matras past bij het kinderbed en het gewicht van jouw zoon of dochter, dan hoeft die goede matras echt niet duur te zijn.

Ben jij voor jouw zoon of dochter ook op zoek naar een goedkoop kinderbed? Kijk rustig rond op de website en neem voor vragen of advies contact op met Slapen Online.