Op zoek naar een goedkope boxspring in Alkmaar

Op zoek naar een goedkope boxpring in Alkmaar

Ben jij toe aan een nieuw bed en is je keuze gevallen op een boxspring? Met een boxspring ben je verzekerd van een goede nachtrust en het meubelstuk is een pronkstuk in jouw slaapdomein. Een boxspring heeft een super-de-luxe uitstraling, maar wist jij dat zo’n luxe boxspring helemaal niet duur hoeft te zijn? Ben jij op zoek naar een goedkope boxspring in Alkmaar of omgeving, dan ben je bij Slapen Online aan het goede adres.

Dreamhouse boxspring, goedkope boxspring in Alkmaar

Slapen Online heeft verschillende boxsprings van het merk Dreamhouse in het assortiment. De bedden hebben een prachtige uitstraling en zorgen voor optimaal slaapcomfort. Voor een scherpe prijs heb jij een complete comfortabele boxspring inclusief modern hoofdbord in je slaapkamer staan. Je kunt kiezen uit diverse modellen.

ACTIE!
Uitverkocht
Vanaf 949,00649,00

Dreamhouse boxspring Your Home, zeer voordelig

De boxspring Your Home is een scherp geprijsde boxspring in de kleur antraciet. En wie slaapt er nu niet lekker op een pocketveren-matras met 7 zones en daarop nog een comfortabele topper van 10 cm dik? Natuurlijk is de boxspring niet compleet zonder een hip hoofdbord. Het hoofdbord heeft knopen en is iets breder dan je bed wat een heel luxe uitstraling geeft. En die goedkope boxspring koop je gewoon in Alkmaar.

Dreamhouse boxspring elektrisch droomsteden

Vind jij het fijn om in bed nog even te lezen of je favoriete tv-serie af te kijken, kies dan voor een elektrisch verstelbare. Je kunt dan je hoofd- en of voeteneind heel makkelijk omhoog zetten en nog even lekker chillen in bed voor het slapengaan. De boxspring heeft een pocketveren-matras met 5 zones en de matras is geschikt voor personen tot 110 kilo. Het bed is gemaakt met verschillende hoofdborden met namen van wereldsteden. Droom jij over Londen, Parijs, Brussel, New York of Amsterdam? Dan is het toch geweldig om te slapen op het bed van jouw dromen?

Dreamhouse boxspring elektrisch Your Home

Wil jij je goedkope boxspring optimaliseren en eigenlijk alles in een? Dus een pocketverenmatras met 7 zones, een comfortabele topper en ook nog eens elektrisch verstelbaar? De Dreamhouse boxspring elektrisch Your Home heeft het allemaal. Zeker weten dat jij gaat genieten op deze boxspring met zeer luxe uitstraling. En het mooie is dat je deze goedkope boxspring in Alkmaar en online kunt kopen..

Lang plezier van je slaapmeubel

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van die comfortabele boxspring. Keer de matras het liefst 1x per kwartaal om en de topper 1x per 2 weken,dan heb jij lang plezier van je slaapmeubel.

Slapen Online, goedkope boxsprings in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een goedkope boxspring in Alkmaar of omgeving? Neem dan snel een kijkje op de website want de boxsprings zijn nu extra voordelig geprijsd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Slapen Online.