Op zoek naar een kinderdekbedovertrek in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdekbedovertrek in Alkmaar

De kinderkamer is het paleisje van jouw prins of prinses. In dat paleis mag een tof kinderdekbed natuurlijk niet ontbreken. Een kinderdekbedovertrek zorgt voor extra uitstraling en de finishing touch in elke kinderkamer. En wist jij dat je dat leuke kinderdekbedovertrek koopt in Alkmaar?

Kinderdekbedovertrek Alkmaar, vrolijke prints

Een kinderdekbedovertrek moet ervoor zorgen dat jouw kanjer met een smile op zijn of haar gezicht naar dromenland vertrekt en ’s morgens weer blij en uitgerust ontwaakt. Kies daarom voor een dekbedovertrek waar jouw kind blij van wordt. Wat dacht je van een vrolijke dierenprint voor de dierenvriend, roze prinsessen voor de prinses of stoere auto’s voor de F1-fan?

Materialen kinderdekbedovertrek

Een dekbedovertrek moet warm aanvoelen als het koud is en koel als het warm is. Net als bij dekbedovertrekken voor volwassenen, kun je kiezen uit verschillende materialen. Katoen is het hele jaar door comfortabel, neemt vocht op en ventileert goed. Flanel is heerlijk zacht en vooral geschikt voor in de winter, een koudere slaapkamer of een kind dat het snel koud heeft. En houdt jouw kanjer wel van een beetje glamour, kies dan voor katoen-satijn, want dat glanst!

Afmetingen kinderdekbedovertrek

Een dekbedovertrek voor kinderen kun je kopen in verschillende afmetingen. Het belangrijkste is dat het precies past om het dekbed, want niets is vervelender dat een dekbed dat schuift in een dekbedovertrek. De meeste kinderen zullen een 1-persoonsdekbed hebben en dan kies je voor het dekbedovertrek voor de maten 100×140, 135×200 of 140×200 cm. Natuurlijk hebben alle dekbedovertrekken een sluiting van drukknopen zodat het dekbed netjes in het overtrek blijft zitten.

Dreamhouse dekbedovertrek for kids

Het merk Dreamhouse heeft supertoffe kinderdekbedovertrekken in Alkmaar. Lieve dierenprints in zachte tinten waar je zelf ook blij van wordt van luchtig katoen en hippe witte overtrekken met fleurige afbeeldingen uitgevoerd in zacht flanel. Zeker weten het droomdekbedovertrek van jouw kanjer er ook tussen zit!

Ben jij ook op zoek naar een kinderdekbedovertrek in Alkmaar, zodat jouw kanjer vrolijk gaat slapen en net zo vrolijk weer wakker wordt? Neem snel een kijkje op de website. Of neem voor meer informatie contact op met Slapen Online via 088 003 8680 of info@slapenonline.