Op zoek naar een passend dekbedovertrek voor je lits-jumeaux

Een passend dekbedovertrek voor je lits-jumeaux

Een lits-jumeaux is een combinatie van twee bedden die tegen elkaar aangeschoven zijn. De naam komt uit het Frans en betekent letterlijk: tweelingbedden. Het zijn niet zomaar twee bedden, maar twee brede bedden. Zo ontstaat een extra breed bed van wel 160 tot 200 cm breed. Staat in jouw slaapdomein ook zo’n comfortabel bed te pronken, dan ben jij vast op zoek naar een passend dekbedovertrek voor je lits-jumeaux.

ACTIE!
89,95 82,95

Afmetingen dekbedovertrek

Bij een heerlijk ruim bed hoort een dito ruim dekbed en een perfect passend dekbedovertrek. Want niks is vervelender dan een dekbedovertrek dat te klein of te groot is. Dus vermijd dat ongemak en kies voor een dekbedovertrek in dezelfde maat als je dekbed. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is beschikbaar in verschillende afmetingen. De standaardmaten zijn 240 x 200 cm en 240 x 220 cm als jij naast een breed bed ook een iets langer bed hebt. Maar ook als jij tot de groep superlange Nederlanders behoort, is er voor jou een passend dekbedovertrek. Een lits-jumeaux dekbedovertrek van 240 x 260 cm kun je heel eenvoudig online bestellen.

Materiaal dekbedovertrek

Voor je dekbedovertrek kun je kiezen uit verschillende materialen. Kies het materiaal dat jij het prettigst vindt voelen en dat past bij jouw slaapgewoontes. Dus katoen als je ’s nachts veel transpireert, want katoen heeft goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen en voelt altijd lekker koel. Percal-katoen heeft dezelfde eigenschappen, maar voelt net even iets zachter aan. Nog een stapje luxer is een katoen-satijn. Dit voelt niet alleen nog zachter aan, maar heeft ook een mooie glans. Ben jij een koukleum dan is een dekbedovertrek van flanel een juiste keuze voor jou, want flanel voelt warm aan en houdt de warmte goed vast. Keuze genoeg dus!

Uitvoeringen dekbedovertrek

Je toffe brede bed is natuurlijk de blikvanger in jouw slaapkamer. Met je dekbedovertrek kun je veel uitstraling in je kamer creëren. Dus bepaal welke sfeer jij in je slaapkamer wilt en kies het dekbedovertrek dat daarbij past. Romantiek is er natuurlijk al in je slaapkamer, maar voor die extra romantische uitstraling kies je voor een dekbedovertrek met lieflijke bloemen- of hartjesprint. Een dekbedovertrek met een spreuk of een strakke uitvoering laat jouw slaapkamer er juist weer hip en trendy uitzien. Dekbedovertrekken zijn er in alle kleuren, prints en dessins en Slapen Online heeft in haar online-collectie met merken als Dreamhouse, Primaviera de Luxe en Sleeptime zeker een dekbedovertrek voor jouw lits-jumeaux naar wens.

Online dekbedovertrek lits-jumeaux

Ben jij op zoek naar beddengoed voor jouw lits-jumeaux? Neem dan snel een kijkje op onze website en bestel eenvoudig jouw mooiste dekbedovertrek. Natuurlijk kun je voor vragen of persoonlijk advies altijd contact met ons opnemen per mail (info@slapenonline.nl) of telefoon (088 003 8680).