Op zoek naar een stoer jongensbed

Een stoer jongensbed

Ben jij een trotse vader of moeder van een of meerdere zoons? Dan is het bij jou vast ook nooit stil in huis. Jongens houden van spelen, voetballen, gamen en zijn altijd lekker bezig. Om het kinderlijf weer op te laden is een goede nachtrust super belangrijk. Als jouw kanjer ’s avonds heerlijk gaat slapen in een stoer jongensbed is hij ’s morgens weer uitgerust klaar voor een nieuwe dag.

Een stoer jongensbed in de kinderkamer

Met een jongenskamer kun je alle kanten op. Kies voor een kamer met hip behang met auto’s, dieren, zijn favoriete stripfiguur of kies juist voor rustige muren. Het is net wat bij jouw zoon past. Hij moet zich happy voelen in zijn kamer, want het is toch zijn plekje in huis. Het bed is het belangrijkste meubelstuk in de slaapkamer. Met een tof kinderbed creëer jij een stoere uitstraling in de kinderkamer en daar zal iedere banjer zich fijn voelen.

ACTIE!
Uitverkocht
299,00 258,00

Een stoer jongensbed met opbergruimte

Als kinderen spelen, denken ze niet aan opruimen. En daar is ook niks mis mee, want ze moeten lekker genieten en kind zijn. Het is natuurlijk wel handig als je samen met je zoon het losse speelgoed s ’avonds voor het slapen gaan makkelijk kunt opbergen. Kies jij voor een stoer jongensbed met een lade, dan is die kamer zo aan kant. Zeker weten dat jouw kanjer lekker slaapt in een opgeruimde kamer.

Een stoer jongensbed van WOOOD

Jongens zijn vaak druk en bewegelijk. Ze houden van klimmen en klauteren. En dat doen ze niet alleen buiten, maar het liefst ook in hun slaapkamer. Dat stoere jongensbed moet dus wel tegen een stootje kunnen. De bedden van het merk WOOOD zijn stevige, robuuste bedden in stoere kleuren gemaakt van duurzaam grenen. Kies voor een WOOOD Tipi Bed als jouw zoon het geweldig vindt om te slapen in een heuse tent of voor een robuuste  WOOOD Dennis Bedbank als jouw tiener overdag lekker wil chillen op zijn bed. Een stoer jongensbed is er voor iedere zoon!

Ben jij op zoek naar een stoer jongensbed voor jouw zoon(s)? Op de website van Slapen Online vind je een ruime keuze aan kinderbedden. Voor meer informatie en persoonlijk advies kun je contact opnemen met Slapen Online.