Op zoek naar een tof dekbedovertrek voor een jongen

Op zoek naar een tof dekbedovertrek voor een jongen

De kinderkamer van jouw bink is zijn eigen plekje in huis. Hier kan hij helemaal zichzelf zijn. Spelen, chillen, lezen, rommel maken en natuurlijk heerlijk slapen. Om zo’n fijne kamer te creëren, zorg je voor een comfortabel bed, stoere meubels en vrolijke accessoires. Natuurlijk is de slaapkamer van jouw zoon pas compleet met een hip dekbedovertrek. Ben jij op zoek naar een dekbedovertrek voor een jongen, dan ben je bij Slapen Online aan het juiste adres.

Verschillende dessins dekbedovertrek jongen

Hoe maak je de kinderkamer van jouw zoon helemaal naar zijn wens? Zorg voor een dekbedovertrek met een print van iets waar hij heel blij van wordt. Dus droomt hij van een carrière als profvoetballer, kies dan voor een dekbedovertrek van zijn favoriete club. Is hij een grote dierenvriend, dan moet je alleen nog even beslissen welk dier hij het allerliefste vindt. Dekbedovertrekken met beren, giraffes, olifanten, alles is mogelijk. Misschien heeft hij wel een favoriet stripfiguur, is hij gek van auto’s of houdt hij van een speciale kleur. Kijk samen met je kanjer online naar alle verschillende mogelijkheden zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Materiaal dekbedovertrek

Voor het dekbedovertrek kun je kiezen uit verschillende materialen. De meeste kinderdekbedovertrekken zijn van katoen. Katoen is zacht en heeft goede warmte- en vochtregulerende eigenschappen waardoor jouw kanjer altijd lekker in bed ligt. Heeft jouw zoon het snel koud, kies dan voor een flanellen dekbedovertrek. Flanel is net weer wat dikker dan gewoon katoen en kan de lichaamswarmte van jouw kanjer goed vasthouden. Wat dacht je van een prachtig wit dekbedovertrek met gekleurde dino’s? Je zou er bijna zelf onder willen slapen!

Afmetingen dekbedovertrek

Of je zoon nu klein of juist al wat groter is, er is altijd een dekbedovertrek in zijn maat. Bij Slapen Online kun je terecht voor dekbedovertrekken met afmetingen van 100×140 tot 135/140×200 en voor de lange tienerzoons 140×210 of 220. Kortom, voor elke zoon een dekbedovertrek op maat.

Een dekbedovertrek voor een jongen online kopen

Neem samen met je zoon online een kijkje bij de verschillende dekbedovertrekken van Slapen Online. Kies het dekbedovertrek waar hij blij van wordt en Slapen Online zorgt ervoor dat het dekbedovertrek bij jou bezorgd wordt. Zo weet je zeker dat jouw kanjer heerlijk gaat slapen.