Opbergmeubels voor in de slaapkamer

Opbergmeubels voor in de slaapkamer

Slapen is het lekkerste in een opgeruimde slaapkamer. Geen losse kledingstukken, snel uitgetrapte schoenen of (in de kamer van je ukkepuk) rondslingerend speelgoed, om jouw rustmoment te verstoren. Opbergmeubels zorgen ervoor dat jouw slaapdomein er spik en span uitziet. Wist jij dat Slapen Online naast bedden en matrassen ook slaapkamermeubels verkoopt? Graag zetten we de verschillende opbergmeubels voor in de slaapkamer voor je op een rij.

Bedlade

Welk meubelstuk neemt het meeste ruimte in in je slaapkamer? Juist, je bed! En omdat je onder je bed niet altijd makkelijk kunt schoonmaken, is het vaak een stoffige plek. Waarom zou je deze ruimte niet gewoon benutten als opbergruimte? Je kunt kiezen voor opbergdozen voor onder je bed, maar ook voor een bedlade, zoals de witte lade voor onder het Tipi bed in de kinderkamer.

Uitverkocht

Kledingkast

Na je bed is je kledingkast het grootste en voor veel vrouwen het meest belangrijke meubelstuk in het slaapdomein. In je kledingkast probeer je je jurkjes, sportkleding, ondergoed en alles wat je maar aan hebt, zo netjes mogelijk te ordenen. Een ideale kledingkast heeft voldoende hangmogelijkheden voor je stoere broeken en hoeveelheid favoriete jurkjes die elk seizoen lijkt toe te nemen. En natuurlijk legplanken om je shirts, tops en truien knap te kunnen stapelen. Wat vind jij van de houten kledingkasten van Woood? Je kunt kiezen uit een witte, betongrijze of donkergrijze uitvoering.

Nachtkastje

Een nachtkastje naast je bed is ideaal voor allerlei kleine spulletjes. Zoals je leesbril en het spannende boek dat je voor het slapen nog wilt lezen. Een strip paracetamol voor plotseling opkomende pijntjes. En niet te vergeten je telefoon, omdat je toch niet kunt laten je social media te checken voor het slapen gaan en als je weer wakker wordt. In een nachtkastje ruim je al deze spullen makkelijk op en kun je er snel weer bij als de nood hoog is. Het gestoffeerde nachtkastje met twee lades, dat je kunt kopen bij Slapen Online, ziet er bovendien chique en sfeervol uit.

Speelgoedkist

Kinderen spelen onbevangen en denken niet aan opruimen. Aan het eind van de dag kan het dan zomaar een rommeltje zijn in het slaapdomein van je moppie. Als het bedtijd is, heeft niemand zin om veel tijd te besteden aan losse troepjes opruimen. Maar dat hoeft ook niet met een speelgoedkist. Klep open, speelgoed erin, klep dicht en alles is weer netjes! En zo’n kist kun je natuurlijk ook prima op je eigen slaapkamer neerzetten. De de opbergkist van Woood Dennis is gemaakt van geborsteld massief grenen hout en gespoten in de kleuren beton- of donkergrijs. Deze kist past op elke slaapkamer.

Mand

En dan tot slot de mand. Een hippe mand is niet alleen super handig, maar staat ook gezellig in je slaapkamer. Je kunt de mand volproppen met was, schoenen, sokken, tijdschriften, bedenk het maar. En heb je niks meer om op te bergen, dan kun je de mand Bamboo van Slapen Online ook gebruiken om een plant in te zetten. Staat gezellig en zorgt bovendien voor gezonde lucht in je slaapkamer!

Ben jij op zoek naar praktische, trendy opbergmeubels voor in je slaapkamer? Op www.slapenonline.nl vind je een variëteit aan opbergmeubels. We adviseren je graag over de mogelijkheden in jouw slaapkamer.