Rust met een grijze boxspring in jouw slaapkamer

Een grijze boxspring in jouw slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je tot rust komt op elk gewenst moment van de dag. In je slaapdomein moet je je fijn voelen en je helemaal kunnen ontspannen om je lichaam weer op te laden. Met een comfortabele boxspring in je slaapkamer gaat dat zeker lukken. Kijk wel goed naar de kleuren in je slaapkamer. Met een verkeerde kleurencombinatie creëer je onrust en dat is nu juist wat je niet wil. Kies jij voor een grijze boxspring, dan leg je de basis voor een oase van rust.

Vanaf 1.779,00

De uitstraling van een grijze boxspring

Elke kleur heeft weer een andere uitwerking op ons gevoel en dat is ook nog eens heel persoonlijk. Rood staat voor passie en romantiek, maar kan ook agressie opwekken. Blauw zorgt ervoor dat je productiever wordt, dus ideaal voor je werkkamer. In je slaapkamer kun je het beste kiezen voor sobere, rustige kleuren. Zo creëer jij een ontspannen sfeer in je kamer. Grijs is zo’n ideale en tijdloze kleur. Grijs geeft je een rustig en veilig gevoel waardoor je je optimaal kunt ontspannen. Met een grijze boxspring in je slaapkamer zit jij dus helemaal goed.

Beddengoed bij je grijze boxspring

Grijs is makkelijk te combineren met allerlei andere kleuren. Natuurlijk zorg je voor beddengoed dat perfect matcht met jouw grijze slaapmeubel. Wat dacht je van een pastelblauw dekbed? Natuurlijk hoort daar ook een zachtgrijs of lichtblauw hoeslaken bij. En voor de finishing touch een paar trendy sierkussens in verschillende tinten grijs, blauw en lila. En als jij je kamer graag wat meer energie geeft, kies je voor een dekbed en kussens met frisgroene en gele accenten. Je maakt het zo gek als je zelf wil, maar je rustige grijze boxspring is de ideale basis.

Slaapkamermeubels in diverse tinten

Je slaapkamer is niet compleet met alleen een bed. Richt je slaapkamer in met een trendy kledingkast, een stoer nachtkastje, een functioneel bureau of een handig opbergmeubel. Met je grijze bed als uitgangspunt kun je eindeloos combineren met wit, grijs en ander natuurtinten voor je slaapkamermeubels. En die meubels kun je allemaal bij Slapen Online kopen. Ideaal toch!

Grijze boxspring kopen

Slapen Online heeft een ruime keuze in boxprings in allerlei tinten grijs. Van scherp geprijsde complete boxsprings tot luxe elektrisch verstelbare boxsprings. De experts van Slapen Online hebben jarenlange ervaring in de beddenwereld en helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw grijze boxspring. Voor meer informatie en deskundig advies kun je contact opnemen per mail of telefoon (088 003 8680).