Scoor jouw kussen van Silvana in Alkmaar

Scoor jouw kussen van Silvana in Alkmaar

Gefeliciteerd, je wint een heerlijk kussen van Silvana”, hoor je bijna dagelijks op Radio 538 bij Frank Dane. Kussens van Silvana zijn razend populair en er word veel reclame voor gemaakt. Wat is er nu zo speciaal aan die kussens en waar kun je zo’n Kussen van Silvana kopen in Alkmaar?

Het merk Silvana

Silvana is een vooruitstrevend Nederlands bedrijf dat ruim dertig jaar actief is op de markt van hoofdkussens en dekbedden. De kussens worden geproduceerd met de nieuwste technologieën door vakmensen die staan voor de kwaliteit van hun product. Silvana maakt gebruik van topmaterialen die allemaal voldoen aan de strengste Europese normen. Zeker weten dat jij gaat slapen als een roosje op zo’n topkussen.

Een kussen voor iedereen

Elk persoon is anders en voor een goede nachtrust is het ontzettend belangrijk dat je op een kussen slaapt dat bij jou past. De missie van Silvana is: een hoofdkussen voor ieder type slaper. Dat maken ze ook waar met hun verschillende soorten kussens van gewone kussens tot kussens met wigvormneksteun en schoudercontour. Deze speciaal gevormde kussens zorgen ervoor dat je schouders perfect op het kussen aansluiten en je hoofd optimaal kan ontspannen.

Kussens in verschillende categorieën

Silvana heeft haar kussens opgedeeld in vier categorieën. De Silvana Support kussens, de Silvana Support Royale kussens, de Silvana Comfort kussens en de Silvana Special kussens. In elke categorie kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen en prijsklassen.

Een kussen van Silvana heeft meer

Kies jij voor een kussen van Silvana dan ben je verzekerd van een kussen volgens de laatste trends. Wat dacht je van kussens ontwikkeld vanuit 100% gerecycled materiaal? Silvana gebruikt bij sommige kussens Outlast-materiaal. Dit innovatieve materiaal is echt top voor het reguleren van je lichaamstemperatuur. Ook denkt Silvana aan dierenwelzijn. Het dons en veren dat gebruikt wordt in de kussens draagt het Responsible Down Standard-logo. Dit betekent dat er geen dierenleed plaats vindt tijdens het productieproces. Als jij je hoofd op je kussen legt, kun je met een gerust hart wegdromen.

Een kussen van Silvana in Alkmaar

De keuze in kussenland is enorm en we snappen dat je met al die verschillende soorten kussens even het spoor kwijtraakt. Door onze jarenlange ervaring in de slaapwereld kunnen wij je uitvoerig adviseren over welk kussen van Silvana bij jou past. En dat kussen van Silvana vind je gewoon in Alkmaar.