Slaap als een prins(es) op een matras Super Queen van Van Landschoot

Slaap als een prins(es) op een matras Super Queen van Van Landschoot

De matras is het belangrijkste onderdeel van je boxspring. Als je op de matras ligt die bij jou past, is die welverdiende nachtrust gegarandeerd. Welke matras dat is, is voor iedereen anders. Een heerlijke matras is de matras Super Queen van Van Landschoot. We vertellen je graag waarom.

ACTIE!
Vanaf 399,00379,00

Fabrikant die staat voor kwaliteit

De matras Super Queen wordt gemaakt door Van Landschoot, een Belgische fabrikant die al meer dan 90 jaar actief is in de beddenwereld. De productie vindt plaats bij onze zuiderburen zelf en alle stoffen voldoen aan de hoogste gezondheidsnormen. Het familiebedrijf maakt alleen boxsprings en matrassen waar ze zelf ook op willen slapen. Ze zijn door hun jarenlange ervaring zeer kritisch, dus als jij kiest voor een Van Landschoot matras, zit het met de kwaliteit van jouw matras wel snor.

Hoogwaardige pocketvering matras

Een pocketvering matras is opgebouwd uit ijzeren of metalen veren. Deze veren zijn verpakt in hoesjes (pockets) die over de matras verdeeld zijn in zones. De matras Super Queen heeft zeven van deze zones (maximaal aantal), die al jouw lichaamsdelen optimaal ondersteunen tijdens je slaap. Hierdoor kan je hele lijf zich ontspannen en word je fris en fruitig wakker. Het aantal veren in de matras draagt bij aan het comfort van de matras. Het zal je niet verbazen dat in een matras Super Queen 360 veren per vierkante meter zitten en dat is zeer hoog in vergelijking met andere pocketvering matrassen.

Verschillende hardheden

Of je nu zo licht bent als een veertje, een gemiddeld gewicht hebt of juist iets aan de zware kant, de matras Super Queen is er ook voor jou. De Super Queen is verkrijgbaar in verschillende hardheden. Soft (tot 80 kg), medium (80 tot 100 kg) en firm (100 tot 130 kg).

Comfortabel materiaal

De matras voelt luxe en comfortabel aan door het elastische dubbeldoek met 45% viscose. Om de matras zit een witte band. Dit is de 3D-ventilatieborder die zorgt voor extra ventilatie en meer slaapcomfort. De matrashoes is afritsbaar en kun je zelf wassen op 60 graden. Die 60 graden is belangrijk, omdat bij deze temperatuur de huismijt die in je matras zit gedood wordt. Als je een 2-persoonshoes hebt die niet in je wasmachine past of je het jezelf makkelijk wilt maken, kun je de hoes natuurlijk ook even naar de stomerij brengen.

Lange levensduur

De kwaliteit van de matras is top. Als jij je matras één keer per kwartaal keert en de hoes één keer per jaar wast, kun je heel lang als een prins of prinses genieten van de matras Super Queen.

Slapen Online kijkt graag of de Super Queen matras ook bij jou past. Neem een kijkje op de website of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.