Slapen onder een dekbedovertrek van satijn

Slapen onder een dekbedovertrek van satijn

Sterren slapen niet voor niets onder een dekbedovertrek van satijn. De vele goede eigenschappen van satijn zorgen ervoor dat de sterren slapen als prinsen en prinsessen en met een mooie huid, uitgerust wakker worden. We vertellen je graag waarom het zo fijn is om te slapen onder een dekbedovertrek van satijn.

Wat is satijn?

Even een misverstand uit de weg ruimen. Satijn is namelijk geen materiaal, maar een speciale weeftechniek. Door deze weeftechniek wordt de stof (katoen) glanzend, glad en soepel. Satijn heeft dus de eigenschappen van katoen, maar voelt gladder en zachter aan. Kan het nog mooier?

De voordelen van een dekbedovertrek van satijn

Satijn heeft veel voordelen naast dat het een chique uitstraling heeft. Satijn is sterk absorberend, ademt goed en werkt verkoelend als het warm is. En niet geheel onbelangrijk, de gladde stof is een weldaad voor je huid. Wie wilt er nu niet slapen onder een luxe dekbedovertrek dat ook nog eens zorg voor een gladde huid en een weelderige bos haar zonder klitten?

De threadcount van satijn

Bij satijn wordt gesproken over de threadcount, maar wat is dat nu eigenlijk? De threadcount betekent de draaddichtheid van de stof. Bij satijn worden de draden heel dicht op elkaar geweven. Zo heeft satijn een threadcount van minimaal 220 draden per inch. Hoe hoger deze draaddichtheid, hoe hoger de kwaliteit van jouw dekbedovertrek. De hoge draaddichtheid zorgt er ook voordat er geen kans is op huisstofmijt. Dus ben jij allergisch voor huisstofmijt, dan is een dekbedovertrek van satijn ook ideaal.

Dekbedovertrek in verschillende uitvoeringen

Kies het dekbedovertrek van satijn in de uitvoering waar jij blij van wordt. Dus slaap jij lekker onder een effen dekbedovertrek in jouw lievelingskleur, dan kan dat. Maar vind jij het leuker om je slaapkamer op te fleuren met een dekbedovertrek met hippe print, dan is dat ook mogelijk. Of je nu de voorkeur geeft aan een bepaalde kleur, strepen, bloemen of teksten, een dekbedovertrek van satijn is er ook voor jou. Bij Slapen Online kun je terecht voor dekbedovertrekken van gerenomeerde merken als Primaviera de Luxe en Dreamhouse .

Beddengoed van satijn

Slapen Online heeft ook hoeslakens van satijn in het assortiment. Zo kun je dubbel genieten van de voordelen van satijn en is jouw welverdiende nachtrust absoluut gegarandeerd. En wat dacht je van die extra luxe uitstaling in je slaapkamer als al je beddengoed glanst?

Online een dekbedovertrek van satijn kopen

Ben jij op zoek naar een dekbedovertrek van satijn, neem dan snel een kijkje in de webshop van Slapen Online. Voor meer informatie of advies kun je contact opnemen met de slaapexperts op 088-003 8680  of via info@slapenonline.nl.