Smart Deluxe matras Van Landschoot, een slimme keuze

Een matras van Van Landschoot is een slimme keuze

Je matras bepaalt hoe lekker jij slaapt. En lekker slapen willen we allemaal, dus zorg voor het matras dat precies bij jou past. Het Smart Deluxe matras van Van Landschoot is een supermatras. Het mooie is dat het matras in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is, die allemaal exact dezelfde hoogte hebben. Zo kunnen jij en je bedpartner het matras kiezen dat op jullie lijf geschreven is en toch op hetzelfde niveau slapen. Slim toch!

Vanaf 249,00

Smart Deluxe van Van Landschoot

De Smart Deluxe matrassen worden gefabriceerd door het Belgische familiebedrijf Van Landschoot. Van Landschoot staat voor topkwaliteit en alle matrassen voldoen aan de strengste eisen. Dan denk je natuurlijk meteen aan dure matrassen, maar de matrassen zijn juist zeer scherp geprijsd.

Smart Deluxe Pocket HR

Ben jij op zoek naar een pocketveringmatras? Dan is Smart Deluxe Pocket HR jouw matras. Een pocketveringmatras zit vol met stalen veertjes. Die veertjes zijn verpakt in zakjes (pockets) en zorgen ervoor dat het matras zich perfect aanpast aan jouw lichaamsvorm. Hoe meer veertjes, hoe beter jouw gewicht over de matras wordt verdeeld. Deze pocketveringmatras heeft maar liefst 360 pocketveren per vierkante meter en 7 comfortzones waardoor jouw lichaam optimaal ondersteund wordt.

Smart Deluxe HR Koudschuim

Een koudschuimmatras is absoluut niet koud. De naam komt van het productieproces, want koudschuim wordt gemaakt in koude mallen. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het matras zeer goed ventileert en transpiratievocht opneemt. Houd jij van een stevig matras en een goede ondersteuning, kijk dan eens naar het matras Smart Deluxe HR Koudschuim.

Smart Deluxe Pocket Visco

Heb jij een gevoelige rug of misschien last van rugklachten? Het Smart Deluxe Pocket Visco matras is een pocketveringmatras met traagschuim en perfect voor die pijnlijke rug. De eigenschap van traagschuim is dat het temperatuurgevoelig is. Het matras reageert op jouw warmte en vormt zich als een mal om jouw lichaam. De druk op je lichaam wordt zo optimaal verdeeld en jouw rug komt helemaal tot rust.

Smart Deluxe Visco

Het matras Smart Deluxe Visco is net als het Smart Deluxe Pocket Visco geschikt voor mensen met een gevoelige rug. Het matras is een traagschuimmatras met daaronder koudschuim. Die combinatie biedt de optimale ondersteuning voor jouw rug en is een garantie voor een heerlijke nachtrust.

Samen slapen op je eigen matras

Welk Smart Deluxe matras je ook kiest, ze zijn allemaal 21 centimeter hoog en zien er van de buitenkant exact hetzelfde uit. De afritsbare hoes is namelijk voor alle matrassen gelijk. Zo kun je dus samen met je lief in één bed liggen op je eigen matras. Welterusten!