Vind jouw ideale boxspring in Alkmaar

Jouw ideale boxspring in Alkmaar

Wie wil er nu niet elke ochtend fris en fruitig wakker worden? Als jij slaapt op een luxe boxspring is jouw nachtrust gegarandeerd. De keuze in boxspringland is enorm en soms zie je door de bomen het juiste bed niet meer. Maar wist jij dat je die ideale boxspring in Alkmaar kunt kopen?

Slapen Online, boxspring in Alkmaar

Slapen Online heeft jarenlange ervaring in de beddenwereld en helpt je graag bij jouw zoektocht naar jouw droombed. Je kunt hiervoor terecht op de website, maar ook in de showroom in Alkmaar, want hoe fijn is het om even proef te liggen op je toekomstige bed.

ACTIE!
Vanaf 1.539,001.279,00

Verschillende soorten boxsprings

Je kunt kiezen uit een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring. De vlakke boxspring is een standaard boxspring, oftewel een frame met bedbodem en matras. Een verstelbare boxspring is ideaal als jij het prettig vindt om in bed nog even te lezen of tv te kijken. Bij deze boxspring kun je namelijk met een druk op de knop, het hoofd- en voeteneinde in hoogte verstellen. Hoe lekker is dat? Kies de boxspring in Alkmaar waar jij je het prettigst bij voelt en geniet optimaal van je slaapmeubel.

De afmetingen van een boxspring

Een boxspring is verkrijgbaar in een een- of tweepersoonsuitvoering. Tweepersoonsboxsprings zijn meestal twee eenpersoonsboxsprings die aan elkaar vast gemaakt zijn. De meest gehanteerde breedte is negentig centimeter en de lengte tweehonderd of tweehonderdtwintig centimeter. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een groter bed als je heel lang bent of het prettig vindt om alle ruimte te hebben in bed. Een boxspring is het pronkstuk in je slaapkamer, maar neemt aardig wat ruimte in. Bedenk daarom goed hoeveel ruimte je hebt om je boxspring uit Alkmaar optimaal te laten shinen.

Prijsverschillen boxsprings

Boxsprings kun je kopen in allerlei prijsklassen en de bedden zijn super populair. Een boxspring heeft een luxe uitstraling en geeft je het vakantiegevoel en dat willen we allemaal. In de winkels en online zie je steeds meer goedkope varianten boxsprings. Prijsverschillen ontstaan door verschil in hoogte van de boxspring, kwaliteit van het materiaal, en het aantal veren. Een goede boxspring hoeft helemaal niet duur te zijn, maar zorg wel dat het slaapmeubel past bij jouw lijf en slaapgewoontes. Laat je goed adviseren en vind jouw ideale boxspring in Alkmaar.

Ben jij ook op zoek naar een boxspring in Alkmaar? Neem een kijkje op de website van Slapen Online of neem voor meer informatie contact op via  088 003 8680 of info@slapenonline.nl.