Waarom de 3D Air Hotel Matrastopper een echte ‘topper’ is

De 3D Air Hotel matrastopper, een echte ‘topper’

Weet jij wat een topper is? Naast dat je dat vast en zeker zelf bent, is het ook een andere naam voor een topdekmatras of matrastopper. Een extra matras die je op je andere matras legt en jou laat genieten van slaapcomfort op het hoogste niveau. De 3D Air Hotel matrastopper geeft jou ook nog eens het luxe gevoel van slapen in een hotelbed. We vertellen je graag alles over deze topper onder de toppers!

Voordelen topdekmatras

Een topdekmatras zorgt ervoor dat je nog comfortabeler in je bed ligt. Ook is een topdekmatras de perfecte bescherming van de onderliggende matras tegen vocht en vuil. En als jij en je partner allebei op een eigen matras liggen, heeft een topdekmatras nog een ander fijn voordeel. Met een tweepersoons topdekmatras heb je namelijk geen last meer van dat vervelende spleetje tussen de twee matrassen in…

3D Air Hotel matrastopper

Je kunt kiezen uit enorm veel matrastoppers. Kies jij voor een 3D Air Hotel matrastopper van het merk Sleeptime, dan ga jij slapen als een roosje. De matrastopper is twee tot drie centimeter dik en gemaakt van 100% micropercal, een synthetische stof die de voordelen heeft van katoen. Daardoor voelt de topper superzacht en koel aan en ventileert perfect. De topper is anti-allergeen en anti-huisstofmijt, dus ook geschikt als jij last hebt van allergieën. De vier elastische banden van de topper kun je om je onderliggende matras vastmaken. Zo blijft de topper netjes op zijn plaats en hoef jij alleen maar te genieten van je nachtrust.

3D ventilatieband

De naam dankt de matrastopper aan de 3D-ventilatieband. In deze ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten die zorgen voor verkoeling. De band voorkomt dus dat jij ’s nachts ligt te zweten en jouw nachtrust verstoord wordt.

Verschillende afmetingen

De 3D Air Hotel matrastopper is verkrijgbaar in verschillende maten. Deze topper is er dus ook voor jou. De maten van een eenpersoons topdekmatras zijn 80 x 200, 80 x 210, 90 x 200 en 90 x 210. En ga je gezellig samen op één topper liggen, dan kun je kiezen uit 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 of 180 x 210.

3D Air Hotel matrastopper bij Slapen Online

Ben jij op zoek naar een topdekmatras? Neem dan snel een kijkje op de website van Slapen Online. Onze experts hebben jarenlange ervaring in de beddenwereld en adviseren je graag persoonlijk. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via info@slapenonline.nl of bel met 088-003 8680.