Waarom een boxspring voor ouderen zo ideaal is

Waarom een boxspring voor ouderen zo ideaal is

Een goede nachtrust is steeds belangrijker als je ouder wordt. Je lijf heeft na een dag vol activiteiten de tijd nodig om te herstellen, zodat jij zo fris als een hoentje uit bed kunt stappen. Een heerlijk bed is daarbij van groot belang. Heb jij al eens gedacht aan een boxspring? We vertellen je graag waarom een boxspring voor ouderen de ideale oplossing is.

Een boxspring is zeer comfortabel

Als je ouder wordt, slaap je steeds minder vast. De kans dat je ’s nachts een paar keer wakker wordt, is groot. En wanneer je dan toch midden in de nacht wakker bent en moeilijk in slaap kunt komen, is het wel fijn als je lekker ligt. De boxspring is absoluut comfortabel en zo rust je ook uit als je de slaap even niet kunt vatten.

ACTIE!
Vanaf 2.499,002.149,00

Een boxspring heeft een hoge instap

De hoge instap van de boxspring zorgt ervoor dat je heel eenvoudig je bed in kunt duiken. En als je je bed opmaakt, spaar je je kwetsbare rug, want je hoeft niet te bukken. Natuurlijk kun je de boxspring op jouw ideale instaphoogte laten maken.

Een boxspring is elektrisch verstelbaar

Ga je een stapje verder? Kies dan voor een boxspring die elektrisch verstelbaar is. Een verstelbaar hoofdeinde laat je nog even lekker in jouw gewenste houding een boekje lezen of tv kijken in bed. Een verstelbaar voeteneind geeft jouw vermoeide benen extra rust. Zeker weten dat ze je de volgende dag weer overal naar toe brengen.

En als je het dan helemaal goed doet, kies je voor een boxspring die in zijn geheel in hoogte verstelbaar is. Wil je hoog instappen of juist liever iets lager? Geen probleem, even de afstandsbediening indrukken en de rest gaat vanzelf.

Een boxspring met verlichting

Hoe ouder je wordt, hoe vaker je ’s nachts je bed uit moet om te plassen. Omdat je dan niet altijd het lichtknopje kan vinden en je partner niet wakker wilt maken met groot licht,  kun je verlichting op je boxspring laten monteren. Zodra jij je benen langs de sensor beweegt, gaat er ledverlichting aan onder je bed, zodat je veilig uit je bed kunt stappen.

Een boxspring met wieltjes

Wist jij dat je een boxspring ook kunt voorzien van wieltjes? Zo kun je dat grote pronkstuk in je slaapkamer makkelijk verschuiven en alles keurig schoonmaken. Met de rem zorg je dat je boxspring netjes op zijn plaats blijft en alleen verrijdbaar is wanneer jij dat wilt.

Een boxspring is ideaal voor ouderen en het mooie is dat je zelf kunt kiezen welke extra opties wel of niet bij jou passen. Ben jij ook op zoek naar een boxspring waarin je oud kunt worden? Slapen Online adviseert je graag over de mogelijkheden voor een boxspring voor ouderen.