WOOOD Tipi Bed 90×200 Incl. Lattenbodem

WOOOD Tipi Bed 90×200 Incl. Lattenbodem

Slapen in je eigen tent, hoe tof is dat? ’s Nachts dromen over indianen, cowboys of mooie kampeervakanties en overdag is hetzelfde droombed een heerlijk speelhuisje of een plek om te chillen. Met een WOOOD Tipi Bed tover je de kamer van jouw zoon of dochter om tot een waar kinderparadijs.

De WOOOD tipi tent

De WOOOD tipi tent is een stevig bed inclusief lattenbodem. Het bed van wit grenen hout heeft een stoere en speelse uitstraling. Het is nooit helemaal donker in de tent, want aan het hoofd- en voeteneind zitten ronde kijkgaten waar altijd licht doorheen komt. Zo kan jouw kanjer gewoon lekker naar buiten kijken of met een beetje fantasie, naar boven, naar de sterrenhemel…

ACTIE!
Uitverkocht
399,00 369,00

Geschikt voor kleine en grotere kinderen

Je zoon of dochter stapt heel simpel in bed doordat de instap vrij laag is. Hierdoor is het bed ook geschikt voor kleinere kinderen. En waar kleine kinderen het bed overdag zullen gebruiken om in te spelen, zullen wat grotere kinderen zich er heerlijk terugtrekken om te lezen of te gamen.

Kies jouw matras

Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, maar zonder matras. Kies voor een WOOOD Matras Bonell of een WOOOD Matras Pocketvering. Beide matrassen passen perfect in de tipi tent. Jouw zoon of dochter gaat slapen als een roosje!

Bijpassende meubels

Je maakt de kinderkamer helemaal af met meubels uit dezelfde serie als het WOOOD tipi bed. Wat dacht je van de WOOOD Tipi Boekenkast die net als het bed op een speelse manier functioneel is. En wat dacht je van het WOOOD Tipi buro? Zeker weten dat jouw kind ijverig aan de slag gaat aan dit bureau! De houten meubels van WOOOD zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Die stoere meubels zijn dus nog verantwoord ook!

WOOOD Tipi Bedlade Wit

Extra opbergruimte nodig in de kinderkamer? Kies voor een bijpassende lade onder het bed zodat je al die losse spullen voor het slapen gaan makkelijk op kunt ergen. Waar gebruik je die ruimte onder het bed anders voor? Ideaal dus!

Wil jij de kinderkamer ook omtoveren tot een paradijs met het WOOOD Tipi bed? Slapen Online bezorgt het bed binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis!