Met deze opties wordt jouw boxspring nog luxer

Met deze opties wordt jouw boxspring nog luxer

Slapen in een boxspring is al een feestje op zich. Een boxspring is comfortabel, het pronkstuk in je slaapkamer en straalt luxe uit. Ben jij een echt luxepaard en wil je die enorme luxe ook in jouw boxspring ? Dat kan! Met deze opties maak je jouw boxspring nog luxer.

Luxe hoofd- en voetborden

Een hoofd- en of voetbord maakt jouw boxspring helemaal af. Kies voor dikkere, grotere en bewerkte borden zoals een gecapitonneerd bord met knopen voor een extra luxe uitstraling.

ACTIE!
Vanaf 2.499,002.149,00

Boxspring in lederlook

Een boxspring in lederlook heeft een echte chique uitstraling. Het ziet er prachtig uit, voelt prettig en is makkelijk in onderhoud. Lederlook is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus jouw lievelingskleur zit er ook zeker tussen.

Verstelbare boxspring

Hoe luxe is het als je in bed leest of tv kijkt en je je hoofdeinde in hoogte kunt verstellen? Zo kun je in jouw ideale houding ontspannen je boekje lezen of je favoriete serie volgen. Vind je het prettig om je voeten iets hoger te laten rusten? Geen probleem, dan zet je gewoon je voeteneinde een stukje omhoog.

Tv-lift in je boxspring

Je kunt nog een stapje verder gaan als je graag tv kijkt in bed. In het voetenbord van je boxspring kun je namelijk een tv-lift laten maken. ’s Avonds stap je je bedje in en drukt op het knopje van de afstandsbediening. De tv komt uit je voetbord omhoog en stel je in op de door jouw gewenste kijkhoogte. Wanneer je klaar bent met tv kijken, druk je weer op het knopje en is het toestel binnen een paar seconden uit het zicht.

Ledverlichting

Ben jij ook dol op lichtjes? Kies dan in het hoofdbord van jouw boxspring voor ledverlichting. Een strook licht, meerdere lichtpuntjes, verschillende kleuren, je kunt het zo gek maken als je wilt. De verlichting zorgt voor een extra moderne uitstraling van je boxspring.

Massagefunctie

Soms voelt je lijf even niet zo soepel meer na een lange dag werken. Je bent moe en wilt maar één ding, ontspannen. Hoe fijn is het, als je dan op je matras met ingebouwde massagefunctie kunt liggen. Je doet je ogen dicht en laat de matras zijn werk doen, waarna je ontspannen naar dromenland kunt vertrekken.

Draadloze afstandsbediening

Alle elektrische opties bedien je vanzelfsprekend met je draadloze afstandsbediening. Eenmaal in bed, hoef je er niet meer uit om het licht of de tv uit te doen of je bed in vlakke slaapstand te zetten. Het enige wat je moet doen is lekker gaan slapen.

Wil jij jouw boxspring met opties nog luxer maken? Slapen Online adviseert je graag over de extra mogelijkheden bij jouw droombed.